Παράξενες ειδήσεις

Χαμός με βίντεο στο Tik Tok: Πήγε σε αισθητικό να βάλει βλεφαρίδες και ξύπνησε με… μουστάκι

Χαμός με βίντεο στο Tik Tok: Πήγε σε αισθητικό να βάλει βλεφαρίδες και ξύπνησε με... μουστάκι

Viral έχει γίνει στο TikTok ένα βίντεο με μία γυναίκα που επισκέπτεται την αισθητικό της. Σκοπός της είναι να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες της, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χαλαρώνει και την παίρνει ο ύπνος. 

Χαμός γίνεται στο TikTok με ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μια γυναίκα που επισκέφθηκε την αισθητικό της για να επιμηκύνει τις βλεφαρίδες της. Η διαδικασία, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και ξύπνησε… με μουστάκι!

Το βίντεο, που έχει γίνει viral στο Tik Tok, δείχνει την γυναίκα να έχει επισκεφθεί την αισθητικό της για επιμήκυνση των βλεφαρίδων της. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, εκείνη χαλαρώνει και την παίρνει ο ύπνος….

Και η αισθητικός της αποφασίζει να της κάνει μία… έκπληξη για όταν ξυπνήσει και της φτιάχνει ένα μουστάκι!

Η αντίδραση της όταν βλέπει το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστική, αφού η γυναίκα γελάει υστερικά.

Δείτε το βίντεο:

@destryrian Fall asleep if you want a mustache #lashextensions #lashartist #lashes #fyp #bestie #utah #utahlashartist ♬ original sound – Destry

Τα σχόλια στο βίντεο αναφέρουν πως το συγκεκριμένο βίντεο τους έφτιαξε τη μέρα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν ότι τους έπιασε νευρικό γέλιο, βλέποντας τη γυναίκα να κλαίει από το γέλιο.

To άρθρο Χαμός με βίντεο στο Tik Tok: Πήγε σε αισθητικό να βάλει βλεφαρίδες και ξύπνησε με… μουστάκι δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε !

Back to top button