Παράξενες ειδήσεις

Τραγικό τέλος στο μυστήριο:Νέκρος βρέθηκε ο αγνοούμενος Θανάσης Καλαματιανός

Missing alert είχε ενεργοποιηθεί για τον Θανάση Καλαματιανό, τον 25χρονο που εξαφανίστηκε από τον Άλιμο και σκόρπισε τον πανικό στην οικογένεια και τους φίλους του. Ο νεαρός δεν είχε δώσει κανένα δείγμα επικοινωνίας με τους οικείους του και ξεκίνησαν οι έρευνες. Οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο και με το χειρότερο σενάριο να επιβεβαιώνεται, πως ο Θανάσης είναι νεκρός βυθίζοντας τους πάντες στο πένθος.

Ο νεαρός άνδρας είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο και εντοπίστηκε νεκρός μόλις στα 25 του χρόνια, στην περιοχή Κουβαρά Αττικής. Η περιπέτεια του νεαρού άνδρα που είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο, έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο.
Share Οι συνθήκες θανάτου του άτυχου νέου διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου από την περιοχή του Αλίμου, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και «missing alert». Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε την Δευτέρα ότι ο 25χρονος Θανάσης Καλαματιανός εντοπίστηκε νεκρός στον Κουβαρά Αττικής.

Αττική: Η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του Θανάση Καλαματιανού

Η αναζήτηση του Θανάση Καλαματιανού, 25 ετών, έληξε σήμερα με τραγικό τρόπο. Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή του Κουβαρά στην Αττική.

Οι συνθήκες θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.


Δημοσιεύτηκε !

Back to top button
el Greek
X