Συνταγές

Το Ecali Club γιόρτασε 50 χρόνια από την ίδρυσή του

Το Ecali Club Ιδρύθηκε το 1971, ως η πρώτη και ιστορικότερη ιδιωτική λέσχη της χώρας, εισάγοντας στην ελληνική πραγματικότητα την έννοια των country clubs. Κατά τη διάρκεια του περασμένου μισού αιώνα, το Ecali Club παρέμεινε πιστό στις αξίες του, διατηρώντας την ηγετική του θέση ως ο πιο περιζήτητος χώρος και σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Εστίασης, των Αθλητικών, καθώς και των κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων.

 

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, γιόρτασε πενήντα χρόνια λειτουργίας παρουσιάζοντας τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του, τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του, καθώς και την αναβίωση του θρυλικού Catering by the Ecali Club σε φίλους και συνεργάτες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δημήτρης Χριστοφιλέας

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Ευγενία Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδης

Δημήτρης Χριστοφιλέας, Δόμνα Μιχαηλίδου

Μαρίνα Τζιάλλη, Γιάννης Ντσούνος

Τίνα Μεσσαροπούλου, Μαρία Νικόλτσιου

Η στρατηγική συνεργασία του Ecali Club με το Δειπνοσοφιστήριον αποτελεί μία συνέργεια με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και κοινό αναπτυξιακό πλάνο, με αίσθημα αφοσίωσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Η νέα συνεργασία έχει ως κύριο στόχο την περαιτέρω βελτίωση της γαστρονομικής εμπειρίας που παρέχεται στα Μέλη του Ecali Club. Πλέον, το ιστορικό Catering by the Ecali Club, που επί σειρά ετών επιμελήθηκε στιγμές-ορόσημα της κοσμικής Αθήνας με ποιότητα, διακριτικότητα και φινέτσα, είναι και πάλι διαθέσιμο για την τροφοδοσία κοινωνικών και εταιρικών εκδηλώσεων σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Shaun Taub, Κατερίνα Γιαννέτου, Τάκης Γιαννέτος

Γιάννης Γεωργακάκης, Έλενα Ντάβλα, Δημήτρης Σκαρμούτσος

Άρης Πορτοσάλτε, Μαργαρίτα Σφέτσα, Δημήτρης Χριστοφιλέας

(Δημήτρης Χριστοφιλέας, Δώρα Γιαννακάκη, Δώρα Γερογιάννη, Αγάπη Γιαννακάκη)

Η βραδιά έκλεισε με ένα εκλεπτυσμένο δείπνο που έφερε τη γαστρονομική υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου και τις οινικές επιλογές του Άρη Σκλαβενίτη, προσφέροντας στους καλεσμένους μια ολοκληρωμένη εμπειρία αντάξια της ιστορικής φήμης του Club.


Δημοσιεύτηκε !

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X