Υγεία

Τέλος η καθημερινή ενημέρωση- Θα γίνεται σε εβδομαδιαία βάση


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022, 16:18

Σε εβδομαδιαία βάση θα γίνεται πλέον η ενημέρωση του ΕΟΔΥ για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα κοινοποιεί σε εβδομαδιαία φάση και όχι σε καθημερινή, όπως συμβαίνει ως τώρα, την έκθεση με τα επιδημιολογικά δεδομένα της Covid-19 στη χώρα μας

Τα δεδομένα που θα δημοσιεύει θα αφορούν τις καταγραφές στην ΗΔΙΚΑ ως και τις 09:00 το πρωί της προηγούμενης ημέρας, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

«Από την Παρασκευή 08/07/2022, ο ΕΟΔΥ θα κοινοποιεί έκθεση, με τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα της λοίμωξης COVID-19 σε εβδομαδιαία βάση, ήτοι κάθε Παρασκευή. Η έκθεση θα αφορά στα δεδομένα που καταγράφονται στην ΗΔΙΚΑ έως και τις 9:00 το πρωί της προηγούμενης ημέρας.

Στην εβδομαδιαία έκθεση θα περιλαμβάνονται όλα τα δεδομένα του νοσήματος από την αρχή της πανδημίας (αριθμός κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων), καθώς και τα δεδομένα της επιτήρησης λυμάτων και της γονιδιωματικής επιτήρησης. Σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών στην επιδημιολογία του νοσήματος θα υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις από τον ΕΟΔΥ».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022, 19:23


Δημοσιεύτηκε ! 2022-07-06 16:18:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X