Γυναίκα

Τάκης Ζαχαράτος: Στην παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου «Πάστα Σεράνο»Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, 17:30

 

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Πάστα Σεράνο» το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα παρουσίασε ο Τάκης Ζαχαράτος σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο ίδιος ο συγγραφέας, πρόκειται για μια ιστορία που είχε εδώ και 15 χρόνια στο μυαλό του και τώρα βρήκε την ευκαιρία να αποτυπώσει στο χαρτί. Όπως πολλοί άλλοι συνάνθρωποί μας ανακάλυψαν νέες πτυχές του εαυτού τους, τους μήνες του lockdown, η καραντίνα ήταν αυτή που του προσέφερε το απαραίτητο κινητήριο έναυσμα για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη συγγραφή.

Ο Τάκης Ζαχαράτος άντλησε έμπνευση από την αγάπη που τρέφει για τα παιδιά, αλλά και από την στενοχώρια και τη δυσαρέσκεια που νιώθει για τη βία που βιώνουμε και μας περιβάλλει. «Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωμένο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και σε όλους τους Γιακουμάκηδες που δεν μίλησαν», διαβάζει κανείς στην αρχή του βιβλίου φράση που τον εισάγει και αμέσως στο πνεύμα του.

Όσον αφορά τον πρωτότυπο τίτλο του βιβλίου «Πάστα Σεράνο», ο Τάκης Ζαχαράτος εξηγεί: «Η αλήθεια είναι πως λίγοι μπορούν να αντισταθούν σε μια ακαταμάχητη πάστα Σεράνο. Αυτό όμως που για τους περισσότερους φαίνεται δεδομένο, για άλλους μπορεί να είναι… τα πάντα.»

Στην παρουσίαση του βιβλίου του μεταξύ άλλων βρέθηκαν η Έλλη Στάη, ο Μάριος Φραγκούλης και η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

eportal.gr φωτογραφιών: NDP photo agency/Έλλη Πουπουλίδου

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

Δημοσιεύτηκε ! 2021-06-24 17:30:00

Back to top button
el Greek
X