Παράξενες ειδήσεις

Σφαίρα «καρφώθηκε» στην αλυσίδα λαιμού που φορούσε άνδρας στις ΗΠΑ και σώθηκε από θαύμα

Σφαίρα «καρφώθηκε» στην αλυσίδα λαιμού που φορούσε άνδρας στις ΗΠΑ και σώθηκε από θαύμα

Την καλή του τύχη μακαρίζει ένας άντρας από το Κολοράντο των ΗΠΑ, καθώς σώθηκε χάρη στη χοντρή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.

Κι αυτό γιατι μια σφαίρα που εκτοξεύτηκε εναντίον του, αντί να καταλήξει στο λαιμό του, καρφώθηκε στη χοντρή αλυσίδα που κοσμούσε τον λαιμό του.

Όπως αναφέρει το skynews, ο άντρας δέχτηκε τον πυροβολισμό την περασμένη Τρίτη (28.06.2024) κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Η σφαίρα διαμετρήματος 22 χιλιοστών σφηνώθηκε στην ασημένια αλυσίδα γύρω από το λαιμό του, με αποτέλεσμα το θύμα να τη γλιτώσει με μόλις μια ασήμαντη πληγή.

Οι αστυνομικοί στο Commerce City, κοντά στο Ντένβερ, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της αιματοβαμμένης αλυσίδας σε ανάρτησή τους στο Facebook:

«Αυτή η ασημένια αλυσίδα – πλάτους περίπου 10 χιλιοστών – είναι πιθανότατα ο μόνος λόγος που το θύμα ενός περιστατικού πυροβολισμού στον οποίο ανταποκριθήκαμε, είναι ακόμα ζωντανό».

Ο δράστης συνελήφθη επί τόπου και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Η αστυνομία σημείωσε ότι ενώ το κολιέ είχε ασημένιο χρώμα, πιθανότατα δεν ήταν καθαρό ασήμι, καθώς το ασήμι είναι πιο μαλακό μέταλλο και μπορεί να μην είχε σταματήσει μια σφαίρα.

«Ίσως να σκεφτείτε δύο φορές πριν “χτυπήσετε” μια απομίμηση», αστειεύτηκαν οι ένστολοι του αστυνομικού τμήματος του Commerce City.

«Απλά απίστευτο», πρόσθεσαν.

To άρθρο Σφαίρα «καρφώθηκε» στην αλυσίδα λαιμού που φορούσε άνδρας στις ΗΠΑ και σώθηκε από θαύμα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε !

Back to top button