
Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και… |
Ο Πάνος Μουζουράκης ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη σύντροφό του και θέλησε να βγάλει μια ανακοίνωση προς όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους. Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να επαναφέρει το θέμα στο “Happy Day” της Παρασκευής.
“Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή” ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: “Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους”.
Και τόνισε ότι: “Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό”.
“Μαίρη, το παίρνεις επάνω σου. Εγώ είπα και on air να μη στείλουμε”, είπε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας
Δημοσιεύτηκε ! 2023-05-26 10:08:00