Γυναίκα

Σίσσυ Καλλίνη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με έχει βρίσει, με έχει πετάξει έξω από το καμαρίνι του γιατί…»Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, 17:30

 

Το πρωί της Τρίτης η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, Σίσσυ Καλλίνη, μέσα από την εκπομπή «Love it», μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την άσχημη εμπειρία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είχε πάει να πάρει συνέντευξη από τον ηθοποιό και όταν του έκανε κάποιες ερωτήσεις που δεν του άρεσαν, εκείνος την πέταξε έξω από το καμαρίνι του.

«Είχα μία ελεεινή εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ως νεαρή δημοσιογράφος. Με έχει βρίσει, με έχει πετάξει έξω από το καμαρίνι του γιατί δεν του άρεσαν κάποιες ερωτήσεις, πολιτικού περιεχομένου που αφορούσαν το θέατρό του. Ήμουν στον ΑΝΤ1 και οι συνάδελφοι το θυμούνται και ο οπερατέρ που ήταν μαζί στο καμαρίνι. Οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την πλατεία έξω από το θέατρο.

Ξεκινάει η συνέντευξη, τότε ήταν ο “Φον Δημητράκης” που μίλαγε για την πολιτική πόλωση, είχε πάρει έδαφος ένα πολιτικό μόρφωμα στην Ελλάδα και έκανα έναν παραλληλισμό. Μετά του υπενθύμισα κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει που προφανώς δεν του άρεσαν, μου ζήτησε να κόψει η κάμερα, του ζήτησα συγγνώμη αν τον ενόχλησα και άρχισα να ρωτάω για την παράσταση και κάνει μία έκρηξη οργής που δεν το πίστευα, δεν το περίμενα.

Εγώ τότε έτρεμα, και από το καστ ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήρθε και με ρώτησε εάν είμαι καλά. Παρόλα αυτά έχω τη δυνατότητα να ξεχωρίσω τον καλλιτέχνη από τον άνθρωπο. Η εμπειρία μου μαζί του ήταν ότι είναι ένας άνθρωπος που κάνει εκρήξεις οργής», είπε η Σίσσυ Καλλίνη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

 

Δημοσιεύτηκε ! 2021-10-12 17:30:00

Back to top button
el Greek
X