ASTROLOGIA

Πώς δείχνει το πάθος του το κάθε ζώδιο

Δεν είναι το σeξ που καθορίζει μια σχέση. Είναι όμως σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας για να δημιουργηθούν τα θεμέλια μιας σχέσης. Είναι αυτή η ανεξήγητη έλξη, η πρώτη επαφή με τις αισθήσεις, η έκφραση των συναισθημάτων, η ανταλλαγή μέσα από την επικοινωνία. Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει αν πρώτα δεν εκφραστεί η λίμπιντο.

 
Στοιχεία που μας βοηθούν να αναλύσουμε τη σeξουαλικότητα μας δίνει ο Πλούτωνας, οι όψεις που κάνει με Αφροδίτη, Άρη και Ήλιο, ο 8ος οίκος, η ακμή του, οι πλανήτες που βρίσκονται εκεί αλλά και ο οίκος που εξουσιάζει ο Πλούτωνας.
Όμως και τα ζώδια μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες για την σeξουαλικότητα.
Πώς εκφράζουν λοιπόν τα πάθος τους όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.
 
ΚΡΙΟΣ

Είσαι ένα σeξουαλικό ζώδιο,γνωρίζεις καλά τη λίμπιντο η οποία ανεβαίνει στα ύψη όταν βρεθείς με το κατάλληλο πρόσωπο. Μπορείς εύκολα να εγκαταλείψεις μια σχέση για αυτήν την σημαντική ενστικτώδη λειτουργία. Το πάθος είναι κυρίαρχο στη ζωή σου ειδικότερα όταν σε επιβεβαιώνουν στο σeξ. Είσαι ανυπόμονος, βγάζεις ενέργεια μέσα από την eρωτική πράξη. Δίνεις αγώνες, βιώνεις εντάσεις στη σχέση σου, δεν αφοσιώνεσαι εύκολα σε ένα πρόσωπο. Δηλώνεις ανεξάρτητος.
ΤΑΥΡΟΣ
Εκφράζεις τη λίμπιντο μέσα από τις αισθήσεις. Αναγνωρίζεις το αντικείμενο του πόθου σου από την πρώτη στιγμή, γεννιέται η επιθυμία με ένα βλέμμα και εύκολα μετά περνάς στην υλοποίηση. Χρησιμοποιείς πολύ το ένστικτό σου. Αναζητάς την δική σου ικανοποίηση, ξέρεις όμως πως στο eρωτικό παιχνίδι συμμετέχουν δυο. Χαρίζεις αξέχαστες στιγμές στο ταίρι σου, ξέρεις να ενεργοποιείς τα κέντρα των αισθήσεων. Μπορεί να ζορίζεσαι στην έκφραση των συναισθημάτων.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το μυαλό κατευθύνει την eρωτική σου ζωή. Αναζητάς την εμπειρία και ζεις έντονη σeξουαλική ζωή, επικοινωνείς μέσα από το σeξ. Δεν υπάρχει eρωτικό παιχνίδι χωρίς νοητική έκφραση και λόγια. Έτσι ξέρεις να ανεβάζεις τη λίμπιντο του συντρόφου σου. Μπορεί να φτάσει ψηλά η σeξουαλική σου ζωή αν το ταίρι σου ξέρει να πει όλα όσα έχεις ανάγκη να ακούσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις μεγάλη επαφή με τις ρίζες και το παρελθόν. Μπορείς εύκολα να αναγνωρίσεις το πρόσωπο με το οποίο θα βρεθείς σeξουαλικά. Όμως για να λειτουργήσεις καλύτερα στο σeξ χρειάζεσαι συναίσθημα. Συναίσθημα παντού, στη σκέψη, στην έκφραση, στον τρόπο προσέγγισης. Αναζητάς την αγάπη ακόμα και όταν το πάθος κυριαρχεί. Δεν μπορείς να απολαύσεις το σeξ αν δεν υπάρχει συναισθηματική ανταπόκριση από το ταίρι σου.
ΛΕΩΝ
Eρωτας ε;;; Είναι και αυτός ένας ρόλος για σένα. Θα πρέπει να το έχεις φαντασιωθεί, να το έχεις πλάσει στο μυαλό σου, θα πρέπει να ξέρεις τι θα δώσεις και τι θα πάρεις. Και θα πρέπει το ταίρι σου να είναι σύμφωνο με όλα αυτά. Μπορείς να του προσφέρεις μια ολοκληρωμένη σeξουαλική σχέση, κορυφαίες στιγμές, ένα παραμύθι. Κυριαρχούν το συναίσθημα και οι αισθήσεις αρκεί να ξέρεις πως ο σύντροφός σου θα σου δώσει τα πάντα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξέρεις να κρύβεις τις σeξουαλικές σου ορέξεις ακόμα και αν κάποιος σου έχει ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη. Μπορεί να απελευθερωθείς και να ζήσεις εκρηκτικές στιγμές αλλά δεν είσαι διατεθειμένος να εκφράσεις τα συναισθήματά σου άμεσα. Ξέρεις να φροντίζεις τον άλλο, να του περνάς το μήνυμα είμαι εδώ για σένα, μου αρέσει να σου δίνω. Αυτό ενεργοποιεί τη λίμπιντο, ξέρεις να ξεκλειδώνεις τους κώδικες ευχαρίστησης της. Ενεργοποιείς τη σeξουαλικότητά σου μέσα από την λίμπιντο της συντρόφου σου.
 

 
ΖΥΓΟΣ
Η αισθητική και η εμφάνιση είναι κάτι που σε διεγείρει. Αναζητάς την λεπτότητα και την ευγένεια, τους καλούς τρόπους. Χρειάζεται προσπάθεια για να παραδοθείς στην αγκαλιά της συντρόφου σου. Δεν ζεις εύκολα το πάθος, ζεις περισσότερο στον κόσμο των αισθήσεων και όχι για μεγάλο διάστημα. Προχωράς ανάλογα με τις διαθέσεις της στιγμής. Έτσι προχωρά ένας Ζυγός, αυτό είναι το συστατικό της συνταγής.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι το ζώδιο που κυβερνά ο Πλούτωνας, ξέρεις να διαχειρίζεσαι άριστα τη λίμπιντο. Κατέχεις το σκήπτρο του πιο σeξουαλικού και eρωτικού ζωδίου. Γνωρίζεις καλά το δρόμο, τα σκοτεινά και ανεξερεύνητα μονοπάτια του eρωτα. Στόχος σου είναι το σeξ και μέσα από αυτό ακολουθεί η συναισθηματική ανταλλαγή και η επικοινωνία. Είσαι αινιγματικός και με δύσκολο τρόπο φτάνεις σε βαθιές συνειδητοποιήσεις. Ζεις τα πάντα ακόμα και αν χρειαστεί να δώσεις τα πάντα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναζητάς τον eρωτα, το σeξ, τη χαρά της ζωής, την ανώτερη επικοινωνία. Δεν είσαι ο άνθρωπος του πάθους. Η λίμπιντο ανεβαίνει μέσα από ένα καλό βιβλίο, ένα σεμινάριο, ένα ταξίδι και όλες αυτές τις εμπειρίες θέλεις να τις μοιράζεσαι με το ταίρι σου. Αγαπάς εύκολα, κάνεις σeξ εύκολα, εξαφανίζεσαι εύκολα. Όταν ερωτευτείς πραγματικά, ζεις έντονες και δυνατές σeξουαλικές στιγμές με το ταίρι σου.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξέρεις να ελέγχεις τα πάντα ακόμα και την σeξουαλικότητά σου. θέλεις να είναι όλα υπό έλεγχο ακόμα και οι δυνατές εκρήξεις σου. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, κάθε eρωτική πρόκληση περνάει από το κέντρο ελέγχου και από το οποίο θα πρέπει ο άλλος να πάρει πιστοποίηση. Και αν όλα είναι καλά, μπορείς να χαρίσεις κορυφαίες στιγμές στο ταίρι σου, το πάθος και η λίμπιντο φτάνουν σε επικίνδυνα ύψη. Το σeξουαλικό παιχνίδι είναι μια αναρρίχηση για σένα, ξεκινάει από τα χαμηλά για να φτάσει ψηλά στην κορυφή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν σε κατευθύνει το πάθος αλλά η σκέψη σου, σκέφτεσαι αν υπάρχει νόημα σε όλο αυτό. Εξετάζεις αν το αντικείμενο του πόθου σου πληρεί τις προυποθέσεις , τις νοητικές και τις επικοινωνιακές, για να μοιραστεί μαζί σου το σeξ και τον eρωτα. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο μυαλό και αν η σeξουαλική ενέργεια είναι δυνατή, τότε το αποτέλεσμα απογειώνει, εσένα και το ταίρι σου. Ακολουθείς έναν μοναδικό δρόμο στην eρωτική σου ζωή.
ΙΧΘΥΕΣ
Είσαι αυτός που ξεφεύγει από την πραγματικότητα, απαρνείσαι ακόμα και το σeξ αν τα πράγματα δεν είναι όπως θες. Δεν υπάρχει σeξ για το σeξ, υπάρχει συναίσθημα, eρωτας, σeξ. Δημιουργείς τις συνθήκες για να ζήσεις αυτή τη σειρά. Ο eρωτας για σένα μπορεί να κρατήσει για πάντα, το σeξ είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση, όχι όμως και το πιο σημαντικό. Ζεις πλατωνικούς eρωτες στη ζωή σου, η φαντασία σου είναι μεγάλη.

 
eportal.gr

 


Εχει Δημοσιευθεί :2021-11-10 01:19:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X