Γυναίκα

Πύρρος Δήμας: Τα τέσσερα παιδιά και η απάντηση όταν ρωτήθηκε για την σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας το βράδυ της Δευτέρας 6/2 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη εικόνα». Ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη μεταξύ άλλων για τα τέσσερα παιδιά του και την ξεχωριστή σχέση που έχουν καθώς και για τη σύντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Τα παιδιά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε μια ομαδική συνομιλία, όπου μια φορά την εβδομάδα μιλάμε όλοι μαζί σε βιντεοκλήση. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά δεν έχεις την επιλογή να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να περιμένεις να σε βοηθήσει ο Θεός, πρέπει εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα. Πρώτον να είσαι υγιής και καλά και δεύτερος να είσαι κοντά τους, να στηρίξεις τις επιλογές τους.

Έμαθα, λίγο αργά αλλά έμαθα. Τον μικρότερο γιο μου, τον Νικόλα τον έχω εδώ, τον μεγάλωσα, ήμουν δίπλα του. Θυμάμαι ότι την κόρη μου την Μαρία, μετά τη γέννησή της έκανα σχεδόν 6 μήνες να την ξαναδώ, λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, θέλω να είναι τυχερά και να προοδεύσουν. Ευτυχώς που έκανα τα παιδιά μου μικρός, γιατί τώρα είμαστε φίλοι», συμπλήρωσε ο Πύρρος Δήμας.

Κλείνοντας, η Νίκη Λυμπεράκη ρώτησε τον Πύρρο Δήμα αν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αφού η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα βρίσκεται εκεί, καθώς συμμετέχει στο Survivor.

Ο ίδιος, γελώντας αμήχανα απάντησε: «Πηγαίνω κάθε χρόνο στον Άγιο Δομίνικο γιατί λόγω δουλειάς πάμε με την ομοσπονδία για αγώνες. Είμαι καλά, η ζωή συνεχίζεται, είμαι ήρεμος, είμαι καλά και είμαι ευτυχής».

 


Δημοσιεύτηκε ! 2023-02-07 09:18:42

Back to top button