ASTROLOGIA

Πόσο eρωτικός θα είναι ο Οκτώβριος σύμφωνα με το ζώδιο σου

Eρωτικές εξελίξεις στα μέσα του φθινοπώρου. Διάβασε το ζώδιό σου αλλά και τον ωροσκόπο σου και δες Πόσο eρωτικός θα είναι ο Οκτώβρης για σένα.

 
Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, συνεχίζει μέχρι τις 18 την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών, το Ζυγό. Στο ίδιο ζώδιο κινείται και ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της σeξουαλικότητας, βρίσκεται δε στο σημείο της πτώσης του. Η Αφροδίτη, από τις 7, περνάει στον Τοξότη δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στην eρωτική μας ζωή.
 
ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 6, ζεις τον eρωτα με πάθος χωρίς κανένα ταμπού. Με την Αφροδίτη, από τις 7, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, με άτομο από το εξωτερικό ή με διαφορετική από τη δική σου κουλτούρα. Θα περάσεις όμορφες eρωτικές στιγμές σε ένα ταξίδι. Το φλερτ και οι προκλήσεις ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στα μέσα του μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Προσοχή με την πανσέληνο στις 20 στο ζώδιό σου τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Με τον Άρη, από το απέναντι ζώδιο, η προσωπική σου ζωή κινείται με εμπόδια. Η νέα Σελήνη στις 6, σύνοδο με τον Άρη βγάζει όλα τα στραβά μιας σχέσης στην επιφάνεια. Μείνε υποχωρητική καθώς προς το τέλος του μήνα, το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία θα εκπληρώσει κάθε eρωτική σου επιθυμία. Μπορεί να δημιουργήσεις με ένα νέο πρόσωπο μια σχέση-ορόσημο.
ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τις 6, με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, έχεις τα ηνία του eρωτικού παιχνιδιού στα χέρια σου και περνάς όπως επιθυμείς. Από τις 7, το πάθος και η φαντασία σου χαρίζουν μοναδικές στιγμές, βάζεις αλατοπίπερο στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, δεν περνάς απαρατήρητη. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις έντονες eρωτικές στιγμές, ψυχολογικά ανεβαίνεις. Προσοχή μόνο στη ζήλια και την κτητικότητα. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις τα προβλήματα και να δυναμώσεις τη σχέση σου. Προς το τέλος του μήνα φαίνεται πως οι τόνοι με το ταίρι σου ανεβαίνουν. Η eρωτική σου ζωή θα σε απασχολήσει περισσότερο τον επόμενο μήνα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη, από τις 7, στο απέναντι ζώδιο, οι προκλήσεις και το φλερτ δεν σταματούν. Είναι καλό το διάστημα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου και γιατί όχι, να αποκτήσεις έναν απόγονο αν το επιθυμείς. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στα μέσα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Ο Άρης σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σουδίνει την δυνατότητα να εκφράσεις τις διαθέσεις σου, πατάς στη γη. Ένας eρωτας από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί, γενικώς απόφυγε μπερδεμένες καταστάσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία στο τέλος του μήνα πραγματοποιεί τις φαντασιώσεις σου και σε καλύπτει συναισθηματικά. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι μεγάλη. Πρόσεχε τις κινήσεις σου καθώς μπορεί το αίσθημα της μοναξιάς να είναι έντονο. Μην πιστέψεις σε λόγια αγάπης που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, προσοχή στις εξαπατήσεις. Η νέα Σελήνη στις 6 φέρνει φλερτ και νέες γνωριμίες, όμως μπαίνεις στη διαδικασία να ξανασκεφτείς την προσωπική σου ζωή, να δεις τι πρέπει να κάνεις για να νιώσεις ευτυχισμένη.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τις 6, οι eρωτικές σου φαντασιώσεις πραγματοποιούνται. Με την Αφροδίτη, από τις 7, το φλερτ προέρχεται μέσα από τον εργασιακό χώρο και την καθημερινότητα. Αν έχεις σχέση, προσπάθησε να βγεις από την ρουτίνα. Με Ερμή και Άρη στο Ζυγό, προσοχή στις εντάσεις και τις διαφωνίες, κυρίως με οικογενειακά πρόσωπα. Αν και δεν θα είναι σημαντικές, ασχολήσου περισσότερο με τον eρωτα. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία στο τέλος του μήνα σου ανεβάζει το ηθικό και σου χαρίζει όμορφες στιγμές. Προσοχή, ο Πλούτωνας συνεχίζει να βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και διαβρώνει αργά και σταθερά τη σχέση σου. Μπορεί να νιώσεις καταπίεση ή ζήλια ή μπορεί να δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα ελαττώματα του συντρόφου σου. Ένας χωρισμός ή μια δυνατή κρίση στη σχέση σου είναι πιθανά.
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη, από τις 7, έρχεται για να απογειώσει την eρωτική σου ζωή, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου. Σε φλερτάρουν, σε θαυμάζουν. Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στα μέσα του μήνα, θέλεις να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις έναν απόγονο. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία στο τέλος του μήνα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου, ζεις τον eρωτα με πάθος και ένταση. Πολλοί διεκδικούν μια θέση στην καρδιά σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα ερωτευτείς. Αν έχεις σχέση, θα λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου και θα ανανεωθείς. Μετά από πολύ σκέψη, ήρθε η στιγμή να δράσεις, να απομακρυνθείς από τοξικές καταστάσεις και να φέρεις στη ζωή σου το υγιές, το καινούργιο. Αυτό το μήνα, βλέπεις τα πράγματα με πιο βαθιά ματιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη, ως τις 6, η επικοινωνία και η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, γοητεύεις, δέχεσαι προσκλήσεις, σε φλερτάρουν. Μια γνωριμία μπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Από τις 7, θα αναζητάς περισσότερο την ασφάλεια, τη ζεστασιά του σπιτιού, τον ρομαντισμό. Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στα μέσα του μήνα θα θέλεις να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Πρόσεχε να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις, μπορεί να νιώσεις επίσης μια απόσταση από το ταίρι σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία στο τέλος του μήνα σου ανεβάζει τη διάθεση, ζεις όμορφες eρωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και τρυφερότητα. Σου δίνεται η ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σου ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία. Πάντως ο επόμενος μήνας κρύβει καλύτερες ευκαιρίες.
 

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει ακαταμάχητη, προσοχή σε τσακωμούς με αγαπημένα πρόσωπα για ασήμαντους λόγους. Η νέα Σελήνη στις 6, και αυτή στο ζώδιό σου, σε κάνει δυναμική και φέρνει νέα eρωτικά ξεκινήματα. Διανύεις μια ιδιαίτερα eρωτική περίοδο. Με την Αφροδίτη, από τις 7, η διάθεσή σου ανεβαίνει, τραβάς τα βλέμματα, είσαι κοινωνική, σε φλερτάρουν. Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στα μέσα του μήνα μπορεί να γνωρίσεις κάτι σταθερό, κάτι σοβαρό αν είσαι μόνη. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Προσοχή στην πανσέληνο στις 20 στο απέναντι ζώδιο στις εντάσεις και τις διαφωνίες, μπορεί να οδηγήσεις μια σχέση στο τέλος της, ο εγωισμός κυριαρχεί. Μείνε υποχωρητική καθώς το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία στο τέλος του μήνα θα απογειώσει την eρωτική σου ζωή, θα ζήσεις έντονες eρωτικές στιγμές ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 6, η eρωτική σου ζωή δέχεται προκλήσεις, λάμπεις, δεν περνάς απαρατήρητη. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, έχεις δύναμη, σε φλερτάρουν. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ξεφεύγοντας από την ρουτίνα. Ζεις το πάθος και την ένταση στις σχέσεις, το eρωτικό θερμόμετρο βρίσκεται ψηλά. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις αυτό το μήνα, μείνε υποχωρητική και θα ανταμειφθείς. Προς το τέλος του μήνα κινείσαι μυστικά, δεν κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Μείνε μακριά από καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Οι διαφορές με το ταίρι σου εξομαλύνονται. Ο Δίας είναι στο πλευρό σου, μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο αν το επιθυμείς. Αν είσαι μόνη, θα βρεις το άλλο σου μισό. Πάντως ο επόμενος μήνας θα έχει πιο σημαντικές eρωτικές εξελίξεις. Κράτα τις δυνάμεις σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας είναι προκλητικός. Κάνεις νέες γνωριμίες, το φλερτ δεν σταματά. Με την Αφροδίτη, ως τις 6, κινείσαι παρασκηνιακά. Από τις 7, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου, λάμπεις, μαγνητίζεις, ακτινοβολείς, τραβάς όλα τα βλέμματα. Δεν περνάς απαρατήρητη, ζεις όμορφες eρωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στα μέσα του μήνα σου δημιουργεί την ανάγκη της δέσμευσης, της σταθεροποίησης της σχέσης, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια σταθερή, σοβαρή γνωριμία. Πρόσεχε μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία στο τέλος του μήνα σε βοηθάει να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη, ως τις 6, περνάς όμορφες τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου και αναθερμαίνεις την προσωπική σου ζωή. Είσαι κοινωνική, βρίσκεσαι σε όλες τις προσκλήσεις που λαμβάνεις και μοιράζεσαι με το ταίρι σου πολλές στιγμές μαζί. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις τον eρωτα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από παρέες ή μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε eρωτα. Από τις 7, κρατάς κρυφά κάποιες eρωτικές καταστάσεις και απολαμβάνεις τον eρωτα με πάθος και ένταση. Προσοχή με τον Άρη στις εντάσεις. Μείνε υποχωρητική με την πανσέληνο στις 20,δώσε κάποια λύση αν είναι δυνατό. Κινείσαι παρασκηνιακά γενικώς, διστάζεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου ή μπορεί να εμπλέκεσαι σε μυστικές σχέσεις. Eρωτικά, δεν είναι και ο καλύτερες μήνας αυτός. Προσπάθησε να απαλλαχτείς από τοξικές καταστάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με Ερμή και Άρη στο Ζυγό, η διάθεσή σου είναι στα ύψη. Με την Αφροδίτη, ως τις 6, ανεβαίνει η δημοτικότητά σου, είσαι πιο κοινωνική. Αν είσαι μόνη, θα δεχτείς προσκλήσεις και θα φλερτάρεις με άτομα μέσα από τον χώρο της δουλειάς. Μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι και να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του eρωτα με το ταίρι σου. Από τις 7, η κοινωνική ζωή γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη. Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στα μέσα του μήνα μπορεί να κάνεις μια σταθερή, σοβαρή γνωριμία μέσω φίλου ή μπορεί μια φιλία να εξελιχτεί σε eρωτα. Με το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία στο τέλος του μήνα, έχεις τα ηνία της eρωτικής σου ζωής στα χέρια σου και ζεις τον eρωτα με ένταση και πάθος. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου μπορεί να δοκιμάζει τις σχέσεις και τα όριά σου, όμως σίγουρα θα βγεις πιο δυνατή και ώριμη από αυτήν την δοκιμασία.
ΙΧΘΥΕΣ
Με την Αφροδίτη, ως τις 6, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι ή μπορεί να γνωρίσεις άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή που να σας χωρίζει απόσταση. Μπορεί να αποδράσεις με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές. Από τις 7, ανεβαίνει η δημοτικότητά σου, μαγνητίζεις τα βλέμματα, μαγεύεις. Το φλερτ και οι προσκλήσεις δεν σταματούν. Βάζεις τις ανάγκες σου πάνω από αυτές των άλλων. Πρόσεχε μην εξιδανικεύεις καταστάσεις. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργεί μια θολή εικόνα της πραγματικότητας, οδηγείσαι σε λάθος επιλογές. Με τον Άρη, το σeξ είναι έντονο και αποτελεί μέσο εκτόνωσης. Είναι η εποχή που μπορείς να ζήσεις το πάθος και την απόλαυση και να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του eρωτα. Ζεις συναρπαστικές στιγμές στον eρωτα, αποκλείεται να μείνεις μόνη. Τα συναισθήματα είναι δυνατά, μπορεί να ερωτευτείς ένα φιλικό ή οικείο πρόσωπο.
 
eportal.gr

 


Εχει Δημοσιευθεί :2021-10-12 01:08:13

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X