ASTROLOGIA

Πως αντιδρά και πως απαντά το κάθε ζώδιο σε μηνύματα


Το κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται έχει την δική του αντίδραση και τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο στην ανταλλαγή μηνυμάτων. Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει ποιος είναι αυτός…
ΚριόςΟ Κριός είναι πάντα βιαστικός στις επικοινωνίες του… Μην περιμένεις να σε ταράξει στα τηλεφωνήματα και στα sms. Ο τρόπος που θα επικοινωνεί μαζί σου θα είναι πάντα σύντομος, κοφτός και βιαστικός. Απαντά συνήθως μονολεκτικά ή με συντομογραφίες και χρησιμοποιεί πολύ τα εξής: Ok.
ΤαύροςΠροτιμά τις προσωπικές συναντήσεις, αλλά όταν ένας Ταύρος αγαπά… και είναι χωριστά από το ταίρι του, τότε θέλει να τα ξέρει και να τα μαθαίνει όλα. Θα επιζητά συνεχή τηλεφωνήματα για να του δίνεις αναφορά: τι έκανες, τι δεν έκανες και με ποιους ήσουν. Αφήνει στη μέση τη συνομιλία και την ξαναπιάνει μετά από καμιά ώρα.
ΔίδυμοςΤο τηλέφωνο είναι η προέκταση του χεριού ενός Δίδυμου. Λατρεύει την επικοινωνία και μιλά με τις ώρες στο τηλέφωνο! Θα σε ταράξει με τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα, μέχρι να βαρεθεί τις πολύωρες κουβεντούλες σας -όπου εκεί θα ξεκινήσει και το μεταξύ σας πρόβλημα. Στέλνει μικρές προτάσεις ξεχωριστά, απανωτά, τη μία μετά την άλλη, αντί για μία παράγραφο.
ΚαρκίνοςΟ Καρκίνος θέλει να μιλά με τις ώρες στο τηλέφωνο με όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα, προκειμένου να νιώθει καλά, αλλά και για να γνωρίζει κάθε ώρα και στιγμή τι σκέφτονται, πώς αισθάνονται, πώς περνούν και όλα τα σχετικά. Απαντά με μια πρόταση και στο καπάκι παίρνει τηλέφωνο γιατί βαριέται να γράφει.
ΛέωνΣίγουρα έχει το καλύτερο Smartphone, του αρέσει να βγάζει πολλές φωτογραφίες και να σου στέλνει και όταν είναι στην φουλ καψούρα, θα σε παίρνει ακατάπαυστα τηλέφωνα για να μοιραστεί τα πάντα μαζί σου, για να σου αφιερώσει τραγούδια ή για να σου πει γλυκόλογα. Μπορεί να ανταλλάσσει μηνύματα σχεδόν όλη την ημέρα για το οτιδήποτε, ενώ ταυτόχρονα στέλνει και φωτογραφίες.
ΠαρθένοςΤου αρέσει η επικοινωνία, όμως προτιμά να μιλά απευθείας, βλέποντας τα μάτια και τις εκφράσεις του ανθρώπου που αγαπά! Δεν τον ξετρελαίνουν τα τηλεφωνήματα και τις περισσότερες φορές είναι σύντομος, κοφτός, αλλά και τυπικός. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένες εκφράσεις, όπως “πράγματι”, “όντως έτσι είναι”, “αλήθεια είναι αυτό”.
ΖυγόςΤρεις λαλούν και δυο χορεύουν είναι ο φίλος μας ο Ζυγός, που τη μία στιγμή δεν κλείνει το τηλέφωνό του και την άλλη όμως ξεχνά να σου τηλεφωνήσει ή ακόμα χειρότερα ξεχνά το κινητό του απενεργοποιημένο! Χρησιμοποιεί αρκετά θαυμαστικά ή τρεις τελείες για να δώσει έμφαση στα λόγια του!
ΣκορπιόςΑν πρόκειται να σε ελέγξει ή να μάθει κουτσομπολιά, τότε θα σε ταράξει στα τηλεφωνήματα… διαφορετικά δεν είναι και τόσο fan του τηλεφώνου. Πετάει μια κουβέντα, ρωτάς “τι εννοείς;” ή “τι συνέβη” και μπορεί να περάσουν κι ώρες μέχρι να απαντήσει, παρατείνοντας την περιέργεια ή την αγωνία σου.
ΤοξότηςΔεν του αρέσει να μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο και δεν είναι συνεπής στις τηλεφωνικές του επικοινωνίες. Ο Τοξότης μπορεί να κάνει και μέρες να σου τηλεφωνήσει, χωρίς να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα. Χρησιμοποιεί τα πιο ωραία ή αστεία gif κάθε φορά!
ΑιγόκερωςΘέλει να μιλάει στο τηλέφωνο, αλλά όταν υπάρχει και σπουδαίος λόγος… Δεν του αρέσουν τα άσκοπα, πολύωρα τηλεφωνήματα, γιατί πολύ απλά ο χρόνος είναι χρήμα και δεν πρέπει να τον χάνουμε ανούσια και χωρίς λόγο. Αρνείται να γράψει greeklish και όλα σχεδόν τα μηνύματά του είναι ορθογραφημένα.
ΥδροχόοςΤου αρέσει να μιλάει στο ίντερνετ και στο τηλέφωνο. Γενικότερα η επικοινωνία έχει τα δύο άκρα. Είτε απαντά με ολόκληρο… δοκίμιο 500 λέξεων είτε μονολεκτικά! Η επικοινωνία του είναι απαραίτητη κάθε ώρα της ημέρας στη ζωή του, ωστόσο, μην περιμένεις να είναι απόλυτα συνεπής στα τηλεφωνήματά του.
ΙχθείςΌταν είναι ερωτευμένος δεν κάνει καμία άλλη δουλειά από το να παίρνει τηλέφωνα, να στέλνει μηνύματα στο ταίρι του και να εκδηλώνει και μέσω του τηλεφώνου την αγάπη και το ενδιαφέρον του! Απαντά με emojis, αντί για λέξεις.


Εχει Δημοσιευθεί :2022-01-17 14:53:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X