ASTROLOGIA

Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου 2022


Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904
ΚριόςΜπορεί να έχεις μια έντονη παρόρμηση να κάνεις κάτι ασυνήθιστο, να δοκιμάσεις κάτι καινούριο υποκινούμενη από την επιθυμία να αισθάνεσαι πιο ασφαλής. Είναι μια καλή στιγμή να κοιτάξεις τα οικονομικά σου, τώρα που η θετική ενέργεια είναι στο πλευρό σου. Είσαι προνοητική και αντιμετωπίζεις προβλήματα προτού αναπτυχθούν. Το πάθος κυριαρχεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου για αυτό χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Εάν είσαι μόνη, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σου αντισταθεί.
ΤαύροςΗ σημερινή διέλευση Ήλιου – Άρη είναι ευνοϊκή για να απολαύσεις φίλους και ίσως να συνδεθείς με κάποιον ιδιαίτερα. Συνεχίζεις να εκπέμπεις θετικές δονήσεις και μπορεί κάλλιστα να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μοιραστείς μέρος της τεχνογνωσίας σου με συναδέλφους ή φίλους, να ακολουθήσεις ένα μακροπρόθεσμο όνειρο, να συνεργαστείς με άλλους για να πετύχεις κάτι ή να παλέψεις για κάτι που αγαπάς.
ΔίδυμοιΈχεις ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της ζωής σου ή για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα. Μπορείς να βασιστείς στη μνήμη ή τη σοφία σου ώστε να λύσεις ένα πρόβλημα ή να προωθήσεις έναν στόχο. Παρόλο που μπορεί να είσαι λίγο αναποφάσιστη με κάποιους τρόπους αυτές τις μέρες, οι σημερινές διελεύσεις διεγείρουν τις φιλοδοξίες σου. Μπορείς να απολαύσεις την ερωτική σου ζωή με κάθε τρόπο.
ΚαρκίνοςΜπορείς να έχεις έμπνευση ή την υποστήριξη φίλων σήμερα. Ο ενθουσιασμός σε οδηγεί και μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για αυθόρμητες δραστηριότητες, ανταλλαγή ιδεών με φίλους, δικτύωση, εκμάθηση κάτι καινούριου ή για την επίτευξη ενός αγαπημένου ονείρου ή στόχου. Είναι μια καλή στιγμή για ανταγωνιστικό παιχνίδι και για να κάνεις κάτι που σου αρέσει. Ο έρωτας και το φλερτ πρωταγωνιστούν.
ΛέωνΕίσαι πολυμήχανη σήμερα και μπορεί να λύσεις ένα πρόβλημα που σε είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν. Έχεις μια γνήσια επιθυμία να βγεις μπροστά, να θριαμβεύσεις ή να ολοκληρώσεις κάτι. Είναι μια καλή στιγμή για επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο ειδικά με λίγο ανταγωνισμό που σε παρακινεί να προχωρήσεις. Είναι συναρπαστικό να βρεις κάτι που θα απορροφήσει πλήρως την προσοχή σου. Απόλαυσε τον έρωτα, το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.
ΠαρθένοςΟι σχέσεις είναι ευχάριστα πικάντικες και οι συζητήσεις σε εμπνέουν. Όταν πρόκειται να πλησιάσεις τους άλλους ή να απομακρυνθείς από τη συνηθισμένη ζώνη άνεσής σου, είσαι πιο πρόθυμη να πάρεις κάποια ρίσκα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή τόσο για ανταγωνιστικές όσο και για συνεργατικές δραστηριότητες και είναι πιθανό να νιώσεις ότι κάποιος σε ενθαρρύνει να εκμεταλλευτείς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.
ΖυγόςΜπορεί να υπάρχει μια ανταγωνιστική διάθεση σήμερα ή το πρόγραμμά σου να είναι ευχάριστα απαιτητικό. Θέλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και είσαι διατεθειμένη να ενεργήσεις λίγο πιο αυθόρμητα. Υπάρχουν προβλήματα που μπορούν να λυθούν σήμερα και είσαι σε εξαιρετική κατάσταση ώστε να το κάνεις. Ήρθε η ώρα να βάλεις λίγη επιπλέον όρεξη ή να κάνεις μια αλλαγή στις βαρετές ρουτίνες ή δουλειές. Το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου. Αν όμως είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην δίνεις δικαιώματα στον αγαπημένο σου.
ΣκορπιόςΗ μέρα έχει ευνοεί τη σύνδεση, ίσως και την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου. Η συνεργασία είναι το κλειδί αυτήν τη στιγμή. Και κάποια παιχνιδιάρικη ανταγωνιστικότητα λειτουργεί επίσης. Η φυσική σου γοητεία είναι ιδιαίτερα έντονη για αυτό μπορείς να απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα. Είσαι έτοιμη να αναλάβεις ηγετικό ρόλο ή να αλλάξεις μια σχέση.
ΤοξότηςΜπορεί να βιώσεις μια έντονη επιθυμία ή μια ξαφνική ανάγκη να κάνεις κάτι παραγωγικό στο σπίτι ή την οικογένεια σήμερα. Θέλεις να κάνεις κάτι να συμβεί, να σπρώξεις κάτι προς τα εμπρός και να λύσεις προβλήματα για να νιώσεις τελικά ότι έχεις τον έλεγχο. Μπορεί επίσης να υπάρχει η επιθυμία να αναδιατάξεις ή να αναδιοργανώσεις τις ρυθμίσεις διαβίωσής σου ή να ξεσηκώσεις την προσωπική σου ζωή έτσι ώστε να αποκτήσει νόημα.
ΑιγόκεροςΑυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να νιώσεις υποστήριξη, γαλήνη και ηρεμία η οποία δεν έρχεται από μόνη της, έχεις δουλέψει για αυτό. Είναι μια περίοδος για να τονωθείς, να αφοσιωθείς και να είσαι έτοιμη να αναλάβεις δράση. Η εστίασή σου φαίνεται να είναι σε προσωπικά θέματα, θεραπευτικές ενέργειες και θετική ενίσχυση αυτήν τη στιγμή. Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι υψηλά και οι δυνάμεις σου να πείθεις, να οδηγείς και να επηρεάζεις είναι ισχυρές.
ΥδροχόοςΗ επιθυμία σου για δράση είναι ένα ευχάριστο κίνητρο και σε παρακινεί να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα. Είσαι έτοιμη να λύσεις προβλήματα και ενώ είσαι ικανή να κάνεις πράγματα μόνη σου, η αναζήτηση βοήθειας από άλλους μπορεί να είναι ευεργετική τώρα. Θα μπορούσες να εργάζεσαι για να κάνεις τη ζωή σου στο σπίτι πιο ασφαλή ή πιο ικανοποιητική και είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις την απαραίτητη προσπάθεια. Τα παιχνίδια του έρωτα σε εξιτάρουν.
ΙχθείςΈχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και έντονη την επιθυμία να αναλάβεις δράση με τον Άρη στο ζώδιό σου, καθώς εναρμονίζεται με τον Ήλιο σήμερα. Τα πράγματα δένουν καλά και εισπράττεις ευχάριστα κίνητρα. Είσαι ενθουσιασμένη που βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου ή ανυπομονείς να χειριστείς ένα θέμα, να κατακτήσεις την κορυφή ή να κυνηγήσεις τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά σου. Μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις από την ερωτική σου ζωή.


Εχει Δημοσιευθεί :2022-05-07 00:09:00

Back to top button
el Greek
X