ASTROLOGIA

Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021


Πώς θα είναι η Πέμπτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904
ΚριόςΟι σχέσεις αγάπης αυτές τις μέρες μπορεί να είναι συναρπαστικές ή βαθιές. Αναζήτησε τρόπους για να απαλλαγείς από την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά που σε κρατάει πίσω και στόχευσε στο να αποφύγεις να ενεργήσεις ή να εξεγερθείς και να αντιδράσεις. Η διορατικότητά σου στα οικονομικά θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή.
ΤαύροςΠροσπάθησε σήμερα να διακρίνεις και να ξεχωρίσεις τη διαφορά μεταξύ αληθινών, ειλικρινών επιθυμιών και απλών ιδιοτροπιών. Οι ικανότητες οργάνωσης και προγραμματισμού στα εργασιακά διευκολύνουν όχι μόνο τη μέρα σου αλλά και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.
ΔίδυμοιΗ σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου παρόλο που μπορεί να απαιτηθούν δοκιμές ή να προκληθούν και λάθη. Μικρές αλλαγές στα εργασιακά μπορεί να οδηγήσουν σε νέες πιο βελτιωμένες ή καινοτόμες προσεγγίσεις και μεθόδους. Χρησιμοποίησε τη σημερινή ενέργεια της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό εποικοδομητικά και μην αντιδράς βίαια και βιαστικά.
ΚαρκίνοςΟι μετακινήσεις στο πρώτο μισό της ημέρας μπορούν να σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις κάποια δημιουργική ενέργεια. Τα συναισθήματα έχουν τα πάνω και τα κάτω τους κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε ανάμεικτα σήματα και μηνύματα. Όσο κυλούν οι ώρες τα πράγματα φαίνεται να σταθεροποιούνται και λαμβάνεις την εκτίμηση των άλλων ως προς τις ικανότητές σου. Μην γίνεσαι αντιδραστική σε ό,τι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.
ΛέωνΣτο πρώτο μισό της ημέρας η άνεση φαίνεται να αντιπαρατίθεται με την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου. Με την Αφροδίτη απέναντι από τον Ουρανό είναι προτιμότερο να συμβιβαστείς από το να αντιδράσεις. Οι αβεβαιότητες σχετικά με την επαγγελματική σου κατάσταση μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Σκεπτόμενη το παρελθόν σε θέματα συναισθηματικά, πιθανότατα να οδηγηθείς σε λανθασμένες συμπεριφορές και να προκαλέσεις τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.
ΠαρθένοςΕίναι πιθανό να ανακαλύψεις σήμερα πολλά για τα συναισθήματα ή τις επιδιώξεις των άλλων και αυτό να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Εάν νιώθεις εγκλωβισμένη ή στάσιμη στις σπουδές και τις σχέσεις σου τώρα θα θελήσεις να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις. Απόφυγε ή συγκράτησε την τάση να συγκρούεσαι με τους άλλους για τις ιδέες και τις απόψεις τους ακόμα κι αν πρόκειται για τη συναισθηματική σου ζωή.
ΖυγόςΕίναι προτιμότερο να είσαι ανοιχτή σε θετικές αλλαγές και βελτιώσεις νωρίς σήμερα και να αποφύγεις ξαφνικές κινήσεις με την Αφροδίτη να αντιτίθεται στον Ουρανό. Είναι μια εποχή που μπορείς να ανακαλύψεις νέες μεθόδους ή πράγματα που σε ενθουσιάζουν, αλλά μην κινηθείς πολύ γρήγορα. Οι περιστάσεις στα εργασιακά ίσως να απαιτούν μια προσαρμοστικότητα. Σκέψου έξω από τα κουτάκια στη συναισθηματική σου ζωή.
ΣκορπιόςΗ Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες ενισχύει τις απολαύσεις σου, ωστόσο νωρίς σήμερα δημιουργεί μια αντίθεση με τον Ουρανό και ίσως περιπλέξει τα πράγματα. Οι άλλοι μπορεί να σου φανούν αναξιόπιστοι ή να νιώσεις ότι σε προσβάλλουν. Επίσης οι μετακινήσεις σήμερα μπορούν να σου υπενθυμίσουν τη σημασία της ανάπτυξης και της ανεξαρτησίας. Συγκράτησε την παρορμητικότητά σου σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.
ΤοξότηςΣτο πρώτο μισό της ημέρας η κοινωνική σου ζωή ή ο συναισθηματικός κόσμος σου μπορεί να σου προκαλεί μια χαοτική αίσθηση. Οι εσωτερικές σου αλλαγές προετοιμάζονται και σήμερα μπορεί να μην γνωρίζεις τι ακριβώς γίνεται και τί πραγματικά χρειάζεσαι. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό επικεντρώνεσαι σε θέματα που αφορούν στην ανεξαρτησία και την ελευθερία σου. Ο ενθουσιασμός για συναισθηματική κατανόηση αυξάνεται και σου δημιουργεί αναστάτωση.
ΑιγόκεροςΕίσαι λιγότερο ανεκτική με καταστάσεις σήμερα και άτομα που φαίνεται να σε περιορίζουν, με μια αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Πιθανά να αντιμετωπίσεις περισπασμούς ή αλλαγές στα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Εξέτασε πιθανές ενημερώσεις και προσαρμογές στα εργασιακά που θα σου φανούν πολύτιμες. Μην οδηγείσαι σε απαγορευμένες ερωτικές περιπέτειες.
ΥδροχόοςΜια αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό επηρεάζει το πρώτο μισό της ημέρας υπενθυμίζοντάς σου την ανάγκη να κάνεις αλλαγές σε τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει πολύ προβλέψιμοι. Ενώ μπορεί να προκαλέσει κάποια τεταμένη ενέργεια μπορεί να ανοίξει και τα μάτια. Στόχος σου θα πρέπει να είναι η ευελιξία και πριν πάρεις αποφάσεις να ακούσεις τις ενδείξεις γύρω σου. Μην παρασύρεσαι σε λάθη που μπορεί να επηρεάσουν την ερωτική, συναισθηματική ζωή σου.
ΙχθείςΜια αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει έντονα και ίσως επαναστατικά συναισθήματα κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας. Η υπομονή και προσοχή μπορεί να είναι σύντομες ή μπορεί να απομακρυνθείς από καταστάσεις που τις νιώθεις περιοριστικές. Οι ειδήσεις στα εργασιακά ή η αλλαγή σχεδίων πιθανά να σε βάλουν σε έναν νέο τρόπο σκέψης ή πορείας. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή.


Εχει Δημοσιευθεί :2021-09-23 00:09:38

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X