ASTROLOGIA

Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου 2022


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904
ΚριόςΗ σημερινή επιρροή Ερμή – Δία ενθαρρύνει μια ευρύτερη ματιά στον κόσμο σου μετά από χρήσιμη, εστιασμένη προσοχή. Μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς με διάφορα θέματα και είσαι ευφυής, σε εγρήγορση και πειστική. Η ομιλία, η γραφή και η μελέτη μπορούν να είναι καλοί τρόποι για να ξεπεράσεις το στρες. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να φροντίσεις τις εργασιακές σου εκκρεμότητες. Το συναίσθημα και ο έρωτας κρύβουν εκπλήξεις.
ΤαύροςΟι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για τη δημιουργία συνδέσεων και για περαιτέρω κατανόηση ενός σύνθετου προβλήματος του παρελθόντος. Ιδέες ή επιχειρηματικά σχέδια που βγάζουν χρήματα μπορεί να ετοιμάζονται. Είναι πιθανό να βρεις νέους τρόπους προσέγγισης παλιών προβλημάτων ή μπορεί να σκοντάψεις σε κάτι που ανακυκλώνεται με επιτυχία και να προσθέσεις αξία στη ζωή σου. Διεκδίκησε δυναμικά τον έρωτα.
ΔίδυμοιΗ λήψη αποφάσεων είναι ένα εύκολο θέμα σήμερα. Επίσης, φίλοι απευθύνονται σε σένα για συμβουλές. Έχεις να μοιραστείς περισσότερα από ότι συνήθως και ενδέχεται να επιστρέψεις σε ένα πρόβλημα του παρελθόντος με νέες πληροφορίες συμβάλλοντας στη συμπλήρωση των πραγμάτων. Η οικοδόμηση σχέσεων και η σύνδεση με τις δικές σου βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μπορεί να είναι ισχυρή. Τόλμησε στον έρωτα και το φλερτ.
ΚαρκίνοςΟι ενέργειες του σήμερα ευνοούν θετικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου. Ο στοχασμός, η έρευνα και η διερεύνηση έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορεί να εξετάζεις το παρελθόν για να βελτιώσεις το μέλλον. Μια εποικοδομητική συζήτηση με ένα συνεργάτη, γονέα ή προϊστάμενο είναι στο επίκεντρο. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδυάσεις λογική και δημιουργικότητα καθώς και να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα με ρεαλιστική σκέψη.
ΛέωνΟι σημερινές ενέργειες ευνοούν τη σκέψη με θετικούς όρους και τρόπους. Η δικτύωση και οι συζητήσεις είναι πιο ενδιαφέρουσες και εμπνευσμένες. Αν και μπορεί να ανακαλύψεις χρήσιμες πληροφορίες σήμερα, είναι επίσης πιο εύκολο να αφήσεις στην άκρη τις ανησυχίες και να απολαύσεις πραγματικά τον εαυτό σου. Οι συμφωνίες δείχνουν να ευνοούνται καθώς και ο έρωτας.
ΠαρθένοςΜπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι πολύ συγκεντρωμένη στο παρελθόν, αλλά βρίσκεις νέους τρόπους να βλέπεις μια κατάσταση που είναι ιδιαίτερα θετικοί και διαφωτιστικοί. Η στρατηγική στα επαγγελματικά ή για επόμενα βήματά σου μπορεί επίσης να είναι ισχυρή τώρα. Το καλό χιούμορ και η μοναδική σου άποψη ελκύουν τους άλλους. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι νέες εμπειρίες ή πιο ενδιαφέροντα θέματα για να κρατηθείς αφοσιωμένη κι αν δεν τα αναζητήσεις τείνουν να σε βρουν ούτως ή άλλως.
ΖυγόςΤα εκπαιδευτικά ή φιλοσοφικά θέματα θα μπορούσαν να σε γοητεύουν περισσότερο σήμερα και το να μοιράζεσαι ιδέες με κάποιον μπορεί να είναι εξαιρετικά ευχάριστο. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία είναι βασικά συστατικά με τη διέλευση Ερμή – Δία στο παιχνίδι και ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση του παρελθόντος μπορεί τώρα να πάρει μια πιο θετική στροφή. Εξασφάλισε στον εαυτό σου ανακουφιστικές δραστηριότητες και ήσυχες στιγμές.
ΣκορπιόςΘετική ενέργεια είναι μαζί σου για έρευνα ή αποκάλυψη πληροφοριών που χρειάζεσαι. Η χρήση στρατηγικής είναι φυσική και ωφέλιμη ιδιαίτερα στη δουλειά ή στα θέματα υγείας. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις για κοινούς πόρους και οικονομικά ή οι διαπραγματεύσεις που αφορούν αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν επίσης να έχουν έντονο χαρακτήρα σήμερα. Ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθηση είναι τα κλειδιά για συναισθηματική και ερωτική εξασφάλιση.
ΤοξότηςΟι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να αποκτήσεις προοπτική για ένα θέμα. Οι ανταλλαγές είναι ικανοποιητικές και ενστικτωδώς γνωρίζεις πως να σχετίζεσαι με τους άλλους και αναζητάς ή προσελκύεις άτομα που διεγείρουν την περιέργεια και τις νοητικές ικανότητές σου. Κοίταξε στο παρελθόν για έργα ή ιδέες που μπορεί να έχεις βάλει σε ένα ράφι. Η ερωτική σου ζωή απαιτεί ξεκαθαρίσματα σε παρόν και παρελθόν.
ΑιγόκεροςΤα συναισθήματά σου είναι έντονα σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα, η οποία εναρμονίζεται με τον Ουρανό και τον βόρειο κόμβο. Έχεις θετική διάθεση, είσαι εκφραστική και προνοητική. Βλέπεις ευκαιρίες παντού γύρω σου και οι δημιουργικές ιδέες αφθονούν. Ταυτόχρονα, η οργάνωση και η ανάλυση είναι υπέρ σου και τα απολαμβάνεις.
ΥδροχόοςΜε τη Σελήνη στο ακριβώς προηγούμενο ζώδιο είναι η ώρα να αναγεννηθείς, να επεξεργαστείς, να θεραπεύσεις, να χωνέψεις και να ανανεώσεις το συναισθηματικό πνεύμα σου. Σου αρέσει να βοηθάς και να υποστηρίζεις τους άλλους και οι συνομιλίες είναι πολύ παραγωγικές. Αυτές οι μέρες είναι ισχυρές για να μάθεις ενδιαφέροντα πράγματα για την ερωτική σου ζωή.
ΙχθείςΕπενδύεις συναισθηματικά στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις φιλίες και τους στόχους ευτυχίας σήμερα περισσότερο από το συνηθισμένο και η επιπλέον προσοχή που δίνεις σε αυτά μπορεί να σε ωφελήσει πολύ. Η ομαδική εργασία, οι ομάδες υποστήριξης και η δικτύωση είναι υπέρ σου. Οι συζητήσεις και οι ιστορίες για το παρελθόν μπορούν να εμφανιστούν δυνατά και θετικά.


Εχει Δημοσιευθεί :2022-05-19 00:09:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X