ASTROLOGIA

Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021


Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904
ΚριόςΠάρε τον χρόνο σου με τις αποφάσεις που χρειάζεται να εφαρμόσεις αλλά δώσε προσοχή σε αυτό που αναδύεται τώρα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ιδέες που σχετίζονται με τη μάθηση, τη διδασκαλία, τη δημοσίευση και τη σύνδεση. Εκμεταλλεύσου τη ρομαντική πλευρά της αποψινής βραδιάς και μην δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τους θαυμαστές σου να σου ανεβάσουν την ψυχολογία, όμως μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια τους.
ΤαύροςΗ μέρα μπορεί να ρίξει φως σε ένα οικονομικό θέμα σου ή σε ζητήματα γύρω από τα προσωπικά σου αντικείμενα, τα ταλέντα και την υποστήριξη. Μια αποκάλυψη στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες και ουσιαστικές ιδέες τις επόμενες μέρες. Κάποια γεγονότα ή και συμπεριφορές του ερωτικού σου συντρόφου μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντί του. Πριν όμως αρχίσεις τις διαμαρτυρίες κάνε μια δεύτερη σκέψη ή δώσε του την ευκαιρία να απολογηθεί. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε τις συναισθηματικές ανάγκες και ανασφάλειές σου με αγάπη και κατανόηση.
ΔίδυμοιΟι ενέργειες σήμερα τραβούν τα ισχυρά και προηγουμένως θαμμένα ή μη αναγνωρισμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Αυτή όμως μπορεί να είναι μια στιγμή απελευθέρωσης μιας και σου δίνεται η δυνατότητα αναγνώρισής τους. Επίλεξε και επινόησε για απόψε ευχάριστες δραστηριότητες με τον σύντροφό σου που θα καταπραΰνουν την ένταση που επικρατεί ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις και ειδήσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σε απογοητεύσουν.
ΚαρκίνοςΗ μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα μυστικό ή ένα έργο σε καρποφορία. Μια ισχυρότερη συνειδητοποίηση των αληθινών συναισθημάτων σου μπορεί να διευκολύνει τη θεραπεία. Μην κινείσαι παρασκηνιακά και μην εκτίθεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανταπόκριση που περιμένεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να καθυστερεί. Μην απογοητεύεσαι.
ΛέωνΤο πλανητικό σκηνικό σήμερα μπορεί να σου υπενθυμίσει την ανάγκη σου να δώσεις περισσότερη σημασία σε φίλους, όνειρα, ελπίδες, επιθυμίες και στόχους ευτυχίας. Κάποια σύγχυση είναι πιθανή, καθιστώντας σοφό να περιμένεις πριν κάνεις ακραίες αλλαγές. Η Σελήνη σε ωθεί να διαπιστώσεις ξαφνικά πως είσαι εξοπλισμένη νοητικά και συναισθηματικά, να αφήσεις ή να καταπολεμήσεις τις ανασφάλειές σου στα εργασιακά και να προχωρήσεις μπροστά. Κοίτα να ηρεμήσεις λιγάκι τα πνεύματα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που αφορούν σε νέες γνωριμίες.
ΠαρθένοςΟι ενέργειες σε βοηθούν να εντοπίσεις και να καταπολεμήσεις τις ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω στους στόχους και τα όνειρά σου. Απόφυγε τα καβγαδάκια με τον ερωτικό σύντροφό σου και τις διαφωνίες. Ασχοληθείτε καλύτερα με κάτι πιο εποικοδομητικό που θα κατευνάσει την ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, μάθε να είσαι υπομονετική και να μην απογοητεύεσαι με τις εξελίξεις και τους ρυθμούς νέων γνωριμιών.
ΖυγόςΗ σημερινή μέρα μπορεί να χρησιμεύσει σαν υπενθύμιση των αναγκών σου για αυξημένη ελευθερία, αυθορμητισμό και νέες εμπειρίες. Μια ιδέα για την οποία εργάζεσαι και μάχεσαι αυτήν την περίοδο αρχίζει να αποδίδει. Η κτητική σου συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, για αυτό πρόσεξε πως θα καλύψεις τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα σε κάνει να έχεις εξαιρετικά πολλές προσδοκίες από νέες γνωριμίες.
ΣκορπιόςΗ μέρα δείχνει την αυξανόμενη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις θεραπευτικές χρήσιμες και ενδυναμωτικές αλλαγές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για καθημερινές ρουτίνες, για εργασία, θέματα υγείας ή και φυσικής κατάστασης. Τα συναισθήματα είναι δυνατά αυτήν τη στιγμή και βρίσκονται σε μάχη με τη λογική. Αν νιώθεις ότι υπάρχουν γύρω σου αρρωστημένες καταστάσεις και πρόσωπα καιρός να κάνεις τις αλλαγές και τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει πρόσεξε μην προσπαθεί να σε εξαπατήσει.
ΤοξότηςΊσως σήμερα οι ενέργειες να φέρουν και να δημιουργήσουν ένα σημείο καμπής ή μια επαναστατικότητα από μέρους σου. Πάρε το χρόνο σου προκειμένου να επεξεργαστείς τα πάντα, προτού εφαρμόσεις αλλαγές ή κοινοποιήσεις σχέδια και προθέσεις. Μην οδηγείς τις καταστάσεις στα άκρα με τον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς να είσαι προετοιμασμένη και απόλυτα βέβαιη για το τι ακριβώς έχεις ανάγκη. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι από την εικόνα και την ευχέρεια λόγου νέων γνωριμιών.
ΑιγόκεροςΠάρε τον χρόνο να επεξεργαστείς τα πάντα πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις και κάνεις κινήσεις, αφού τα συναισθήματα υπερτερούν περισσότερο από ότι συνήθως. Κόντρες, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες απόψε μπορεί να χαλάσουν το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Ρίξε τους τόνους και μέτρα τις κουβέντες σου καλού κακού. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα είναι προτιμότερο να μην κάνεις κάποια κίνηση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΥδροχόοςΤα συναισθήματα υπερτερούν της λογικής σήμερα αλλά καταφέρνεις να διατηρήσεις τον έλεγχο. Απόλαυσε νέες ιδέες και παίξε μαζί τους, αλλά φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια. Η Σελήνη πλησιάζει στον χώρο του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Η ενέργειά της μπορεί να προκαλέσει μια καμπή σε μια ρομαντική υπόθεση, ένα παιδί ή μια φιλία. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου, τόσο όσο δεν θίγεις ή αδικείς τον εαυτό σου.
ΙχθείςΗ μέρα μπορεί να χρησιμεύσει για να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις στη ζωή σου, να τραβήξει κάθε είδους συναισθήματα στην επιφάνεια και να μπερδέψει τις προτεραιότητές σου. Παρόλα αυτά η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι, την οικογένεια, στα συναισθήματα και στα ιδιωτικά, προσωπικά σου σχέδια. Μπορείς να εκφράσεις τα παράπονά σου στον ερωτικό σύντροφό σου, χωρίς γκρίνια και υψηλούς τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το παρελθόν να σε κρατά δέσμιά του.


Εχει Δημοσιευθεί :2021-11-28 00:09:46

Back to top button
el Greek
X