Γυναίκα

Πέτρος Γαϊτάνος για Eurovision: «Δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show. Ο γνωστός ερμηνευτής εξέφρασε τη διαφωνία του με ορισμένες πτυχές του διαγωνισμού της Eurovision.

«Το ότι έχω συνδεθεί τόσο στενά με το Πάσχα έχει να κάνει αφενός με το ότι είμαι από τους μοναδικούς που ασχολούνται τόσο εντατικά με τη θρησκευτική μουσική. Επίσης, υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη προβολή και ζήτηση στο να με ακούει ο κόσμος να ψάλλω. Οι εκκλησιαστικοί μου δίσκοι έχουν πουλήσει εκατομμύρια», δηλώνει ο Πέτρος Γαϊτάνος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Eurovision έχει κάποια στοιχεία που με βρίσκουν απολύτως αντίθετο. Η εξωστρέφεια, η φιλαρέσκεια θεωρώ ότι ζημιώνουν τους νέους παρά τους ωφελούν. Επίσης, δεν μου αρέσει η τόση αναισχυντία, δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο τραγουδιστής.

«Δεν θα πήγαινα στη Eurovision. Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση, άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα. Αναρωτιέμαι σε τι ωφελεί όλο αυτό το πράγμα; Επίσης, υπάρχει μία αγγλόφωνη τάση, ενώ θα έπρεπε να είναι η κάθε χώρα με τη γλώσσα και τον πολιτισμό της», τόνισε ο Πέτρος Γαϊτάνος.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-25 08:53:21

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button