Γυναίκα

Πάνος Ιωαννίδης: Ο κριτής του MasterChef έγινε πατέρας για πρώτη φορά!Τρίτη 10 Μαΐου 2022, 07:12

Την έκπληξη έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης καθώς σύμφωνα με το Ζnews ο κριτής του MasterChef υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί την περασμένη Παρασκευή. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όπως είναι λογικό.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει ότι βρίσκεται σε σχέση και περνάει πολύ καλά με την αγαπημένη του. Όπως είχε πει στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», η σύντροφός του σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, πρόσφατα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού το τελευταίο διάστημα ζουν κάτω από την ίδια στέγη στα Πετράλωνα.

Σημειώνεται, πως ο Πάνος Ιωαννίδης σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, χωρίς όμως να κάνει καμία αναφορά στη δική του προσωπική ζωή. «Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν να το μάθουμε όλοι. Είναι αγοράκι από όσο ξέρουμε. Δεν το ξέρουμε για όνομα αν έχουν σκεφτεί, είναι ακόμα πολύ νωρίς», είπε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

Δημοσιεύτηκε ! 2022-05-10 07:12:02

Back to top button
el Greek
X