Γυναίκα

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 26 Ιουνίου ο Ερμής από τις 19° 25’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν, ακόμα και σχετικά με κληρονομικά. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο είτε μιας αισθηματικής επανασύνδεσης ή μιας επαγγελματικής επαναδιαπραγμάτευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια σας. Κοινωνικοποιηθείτε και βελτιώστε την επικοινωνιακή σας ικανότητα. Εύνοια υπάρχει σε σπουδές, μετακινήσεις και συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από έξυπνες και ενδιαφέρουσες συμφωνίες που θα κάνετε θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται, ενώ οι σχέσεις σας με άτομα κατέχοντα εξουσία θα είναι εξαιρετικές. Ικανοποίηση θα νιώσετε και στον αισθηματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βρείτε λύσεις και θα βελτιώσετε και διορθώσετε τα κακώς κείμενα, τόσο της προσωπικής, όσο και της επαγγελματικής σας ζωής. Κάποια δημιουργική ιδέα σας θα μπει σε πορεία υλοποίησης και θα ανοίξει το δρόμο για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Κάποια επιπλέον έσοδα θα βελτιώσουν το επίπεδο της καθημερινότητάς σας ενώ ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια “κάτω από το τραπέζι” οικονομική συμφωνία. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα ζήσετε στιγμές πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρησιμοποιήστε την οξυδέρκεια και τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα προκειμένου να μπορέσετε να τακτοποιήσετε επαγγελματικά ή προσωπικά σας θέματα. Μια νέα συνεργασία που βρίσκεται προ των πυλών θα σας βοηθήσει πολλαπλά.

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις που θα αφορούν την εξέλιξη της καριέρας και, ως εκ τούτου, της δημόσιας εικόνας σας. Αρωγοί στις προσπάθειές σας θα βρεθούν άτομα κατέχοντα ανώτερες θέσεις στην ιεραρχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι καινούργιο ανατέλλει στον επαγγελματικό σας ορίζοντα, ικανό να σας βοηθήσει να πετύχετε τους υψηλούς στόχους που είχετε θέσει. Εύνοια υπάρχει σε ταξίδια, μετακινήσεις, ανώτερες σπουδές αλλά και υπογραφές συμβολαίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορέσετε να απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας είχαν κάνει να νιώθετε “βαλτωμένοι”. Οικονομικά, όχι μόνο θα μπορέσετε να προβείτε σε τακτοποιήσεις οφειλών, αν υπάρχουν, αλλά και να κάνετε ενδιαφέρουσες νέες συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας μέσα από την ουσιαστική επικοινωνία και την ανάγκη κατανόησης των αναγκών και των θέλω και των δύο σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσει η ευεξία σας, τόσο η σωματική, όσο και η συναισθηματική, κάτι που θα σας ωθήσει να πράξετε τα δέοντα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επίσης, θα θελήσετε να βελτιώσετε και την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κοινωνικοποιηθείτε καθώς, το να έρθετε σε επαφή με άτομα του ιδίου μήκος κύματος με εσάς, θα λειτουργήσει λυτρωτικά για εσάς και την ψυχοσύνθεσή σας. Επιπλέον, η αισθηματική σας ζωή θα σας κάνει να νιώσετε τη σιγουριά που θέλετε.

Πηγή: myastro.gr


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-25 07:30:40

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button