Γυναίκα

Ορφέας Αυγουστίδης: Μιλάει για τον γιο του και τη συνύπαρξη με την Μαρία Τζομπανάκη στον «Σασμό»Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, 12:30

Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε για τον γιο του αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός».

«Είναι μαγικό νιώθω ευλογημένος που έχει έρθει αυτό το πλάσμα στη ζωή μου και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να μηδενίσουμε με την Γεωργία μου και να είμαστε δίπλα του να βάλουμε τα δυνατά μας» εξομολογήθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό, ιδιαίτερα τώρα που έχει περάσει ο πρώτος καιρός κι έχουμε χαλαρώσει. Το απολαμβάνουμε. Γιατί δεν δίνεται αυτή η ευκαιρία συχνά. Επειδή η σχέση μας έχει κοσκινιστεί μέσα στα χρόνια, θεωρώ ότι δεν μας δυσκόλεψε. Ίσα ίσα μας διευκόλυνε. Μάλιστα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο μας δεν βρισκόμουν με την μητέρα μου τόσο συχνά. Τώρα βλεπόμαστε περισσότερο!», δήλωσε επίσης στον Νίκο Θρασυβούλου και στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως», στον Alpha 98.9.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

Δημοσιεύτηκε ! 2021-09-20 12:30:00

Back to top button
el Greek
X