ASTROLOGIA

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (6 έως 12 Δεκεμβρίου 2021)


Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904
ΚριόςΜε τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θέλεις ακόμα να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου για αυτό προτιμάς να μην μοιράζεσαι πληροφορίες και συνδέσεις. Η ειλικρίνεια είναι μια εξαιρετική πολιτική αλλά είναι προτιμότερο να τηρείς τα δικά σου όρια και να σέβεσαι τα απόρρητα τόσο τα δικά σου όσο και των άλλων. Οργάνωσε τον χρόνο σου στα εργασιακά για να αποφύγεις το άγχος που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και ενέργειες. Απόφυγε την παρορμητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και προσπαθήστε να μπείτε στο εορταστικό κλίμα. Διαφορετικές, ευχάριστες δραστηριότητες θα βοηθήσουν να διοχετευτεί η ενέργειά σας στα σωστά σημεία. Εάν είσαι μόνη, νέοι φίλοι και νέοι θαυμαστές προστίθενται στο καρνέ σου.
ΤαύροςΟ ιδανικός συνδυασμός αυτήν την εβδομάδα θα ήταν η χαρούμενη και στρατηγική συναναστροφή με συναδέλφους ή επιχειρηματικούς συνεργάτες που συγκαταλέγονται στους φίλους σου. Ο Δίας σου χαρίζει αισιοδοξία και αναζητάς διαφορετικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις σωστές κατευθύνσεις σου. Οι πνευματικές σου δεξιότητες σε βοηθούν να διακριθείς στα εργασιακά και να διεκδικήσεις τις ευκαιρίες, έχοντας έναν ισχυρό άσσο στο μανίκι σου. Η διάθεσή σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου καθώς και οι ανάγκες σου μεταλλάσσονται από απόλυτα συναισθηματικές σε απόλυτα ανεξάρτητες. Έτσι στιγμές έντασης προσπάθησε να τις ηρεμήσεις και να μην επιτρέψεις να κλονίζουν τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και νέοι άνθρωποι σε βοηθούν να αποκολληθείς από το παρελθόν και τις δυσάρεστες σκέψεις.
ΔίδυμοιΚαλό θα ήταν αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που αφορούν είτε στην επαγγελματική σου εξέλιξη είτε σε προσωπικές συναισθηματικές υποθέσεις σου, μιας και οι συνθήκες ή και οι ενέργειες θα δημιουργήσουν στιγμές έντασης. Λειτούργησε συγκεντρωμένα και οργανωμένα στα εργασιακά και επωφελήσου έστω και προσωρινά από μικρές ευκαιρίες. Αρκετή κούραση έχει η καθημερινότητά σου καθώς οι απαιτήσεις των υποχρεώσεών σου είναι και θα παραμείνουν πολλές για μεγάλο διάστημα. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις μικρές ανησυχίες και ανασφάλειές σου να σε απομακρύνουν από κοντά του ή να προκαλέσουν εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται επικίνδυνα και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, αποφάσεις και εξιδανικεύσεις.
ΚαρκίνοςΟι πλανήτες στηρίζουν αυτήν την εβδομάδα τα σχέδια, τις επιδιώξεις σου και εξασφαλίζουν την ευνοϊκή εξέλιξη των υποχρεώσεών σου. Ωστόσο οι ευθύνες των εργασιακών σου είναι πολλές και θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητές σου, αποφεύγοντας εντάσεις και διαφωνίες. Το πλανητικό σκηνικό αυξάνει δραματικά την ανάγκη σου για αγάπη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς σκηνές για το τίποτα. Βάλε φρένο στη φαντασία σου ή τουλάχιστον εκμεταλλεύσου την εποικοδομητικά. Εσύ που είσαι μόνη, αν και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, έντονα συναισθήματα ανασφάλειας σε κάνουν αυστηρή και έντονα επιφυλακτική με νέες γνωριμίες. Κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακό επίπεδο ή και φιλικό, αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και κάνε μια δεύτερη σκέψη πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα.
ΛέωνΔουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά είσαι αυτήν την εβδομάδα. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις απολαύσεις σου. Ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία σου και διευκολύνει το κλίμα στα εργασιακά. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους έτσι ώστε να μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθειά τους τις στιγμές που νιώθεις να πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Μοιράσου ανάγκες, σκέψεις και συναισθήματα και μην γίνεσαι άπληστη θέλοντάς τα όλα δικά σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου.Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου και προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν αυτήν την εβδομάδα, περιορίσου και αρκέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.
ΠαρθένοςΞεκινάς την εβδομάδα σου γεμάτη θάρρος, ενέργεια και πρωτοβουλία. Είσαι έτοιμη και θέλεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Κυρίως ανώτερους σου στα εργασιακά που ήδη είναι εντυπωσιασμένοι μαζί σου. Προετοιμάσου για νέες προτάσεις και προκλήσεις, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς. Με ανοιχτό πνεύμα και ευελιξία μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες και να αποφύγεις παιχνίδια ανταγωνιστικότητας. Έκφρασε τη μοναδική ή ανέμελη πλευρά της προσωπικότητα σου και άφησέ την να φανεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Να είσαι βέβαιη πως αυτή η απελευθέρωση θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας αλλά και στην ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα φέρνει καλά νέα για τη συναισθηματική σου ζωή, είτε πρόκειται για μια επανασύνδεση, είτε για κάποια παρελθοντική γνωριμία που για κάποιους λόγους δεν προχώρησε και δεν εξελίχθηκε.
ΖυγόςΗ εβδομάδα φέρνει ενέργεια, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα αλλά και ένταση. Η αυτοπεποίθηση και η θετική στάση σου απέναντι στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλή εντύπωση στους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσεις στην επίτευξη των στόχων σου. Ο πλανήτης Δίας σου δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να σημειώσεις πρόοδο στα εργασιακά, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Επίσης απόφυγε να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη και άπληστη, υπερευαίσθητη ή υπερβολική. Διατήρησε ήρεμους τους τόνους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην δίνεις δικαιώματα αμφισβήτησης. Η πρόσθετη γοητεία, η ομορφιά και η δημοτικότητα καθιστούν την καλύτερη στιγμή για σένα που είσαι μόνη συναισθηματικά. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τους πάντες. Μην ξεχνάς όμως πως θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, πάρε τον πρόσθετο χρόνο που χρειάζεσαι και ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να προκαλέσεις σημαντικές συζητήσεις.
ΣκορπιόςΕνδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η εβδομάδα σου καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα διαλείμματά σου, να απολαύσεις προσωπικές στιγμές, να ενεργοποιήσεις την κοινωνική σου ζωή και να επιδιώξεις συναρπαστικές συναντήσεις. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρία για επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Θα μπορούσες αυτήν την εβδομάδα να δεχτείς συγχαρητήρια για τις επιδόσεις σου, καθώς και νέες προτάσεις. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανασφάλειες. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, σκέψου θετικά και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου ειδικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σπάσε τον πάγο. Άφησε τα συναισθήματά σου να τον παρασύρουν και φρόντισε να του κάνεις μικρές ενδιάμεσες εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου που θα βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.
ΤοξότηςΜπορείς να πετύχεις σωστές διαπραγματεύσεις στις υποθέσεις σου αρκεί να δείξεις συνέπεια και αυτοσυγκράτηση στον τρόπο επικοινωνίας σου. Έχεις πρόσθετη ελευθερία στα εργασιακά και την προθυμία να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Να εξερευνήσεις νέα εδάφη λαμβάνοντας βέβαια κινδύνους που όμως θα σου βγουν σε καλό. Διανύεις μια περίοδο που μπορείς να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάς είναι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρόσθεσε χρώμα και πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και βγείτε από το τέλμα της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και εξέπληξέ τον ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω σου από θαυμαστές και ανθρώπους που θα έκαναν το παν για να σε πλησιάσουν. Μην τους γυρίζεις την πλάτη και αξιολόγησέ τους με αντικειμενικότητα.
ΑιγόκεροςΑυτήν την εβδομάδα τα άστρα φαίνεται να δημιουργούν στιγμές έντασης και αντιπαράθεσης, για αυτό και θα πρέπει να κάνεις μια δεύτερη σκέψη πριν εκφράσεις τις ιδέες σου. Οι όψεις της εβδομάδας αγγίζουν και ευνοούν τα θέλω σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου. Να διαχωρίσεις τους φίλους από τους εχθρούς και να προφυλαχτείς από το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σου. Άλλαξε τις συνήθειες και τα μοτίβα καθημερινότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε έρωτα, πάθος και ρομαντισμό στο κλίμα. Καλώς ή κακώς εσύ είσαι αυτή που κινεί τα νήματα και δεν σου επιτρέπεται να μένεις άπραγη. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλή για σένα. Επειδή λοιπόν ο πρώην φαίνεται να επανέρχεται, πρόσεξε και σκέψου τι θα κάνεις. Αν αξίζει τον κόπο ή όχι, εσύ θα το αποφασίσεις.
ΥδροχόοςΝιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς και να αναλύσεις τα σχέδιά σου, να εντοπίσεις τα λάθη σου και να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου αυτήν την εβδομάδα και κυρίως στο ξεκίνημά της. Οι όψεις της εβδομάδας σε κάνουν πιο κοινωνική και ενισχύουν την ανάγκη σου για συναναστροφή με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες μαζί σου. Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να μοιραστείς απόψεις αλλά και να μάθεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σε αγχώνουν ακόμα περισσότερο. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πίστεψε στους στόχους και τις ικανότητές σου. Θέλεις και έχεις ανάγκη για μια ανανέωση ή για κάποιες αλλαγές, όμως θα πρέπει να κινηθείς βήμα βήμα χωρίς βιασύνες. Ανάπτυξε την κοινωνικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, μοιραστείτε παρέες, οργανώστε εξορμήσεις και φροντίστε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητά σου αυτό το διάστημα σου δημιουργούν διλήμματα ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές σου. Κοίτα να περάσεις καλά κι όταν σε πετύχουν τα βέλη του έρωτα θα το καταλάβεις.
ΙχθείςΤίποτα δεν μπορεί να φρενάρει την ενέργειά σου αυτήν την εβδομάδα. Η διάθεσή σου ανεβαίνει και ίσως λόγο του ρομαντισμού και της παιδικότητας που αναβλύζει από μέσα σου ίσως να οδηγηθείς σε υπερβολές. Μπορείς να πλησιάσεις ανώτερους σου, να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να αναπτύξεις μια πιο προσωπική σχέση μαζί τους αποφεύγοντας τις διαφωνίες μαζί τους. Οι ενέργειες της εβδομάδας επηρεάζουν το σπίτι και την οικογένεια. Κάποια πράγματα μπορεί να σε δυσαρεστούν όμως θα πρέπει να βρεις και τις λύσεις. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να κάνετε πράγματα μαζί, διαφορετικά από ότι συνήθως, να διασκεδάσετε και να αποφύγετε τον ανταγωνισμό. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Σου δίνονται τόσες ευκαιρίες να περάσεις καλά, να φλερτάρεις που θα είναι πραγματικά κρίμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου.


Εχει Δημοσιευθεί :2021-12-04 17:21:22

Back to top button
el Greek
X