ASTROLOGIA

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11 έως 17 Οκτωβρίου 2021)


Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904
ΚριόςΑυτήν τη βδομάδα ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου, τον τρόπο που εξελίσσονται και που τα χειρίζεσαι. Όλο αυτό σου δημιουργεί αρκετό άγχος, όμως σου δίνει και τη δυνατότητα να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις έτσι ώστε να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά. Αρκετό εκνευρισμό έχουν οι μέρες στα εργασιακά. Θα πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις την ευελιξία σου προκειμένου να διατηρήσεις σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με συναδέλφους αλλά και την εικόνα σου. Μην παίρνεις επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις που αφορούν στα συναισθηματικά και τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε να κυλήσουν οι μέρες και προσπάθησε τις ώρες που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου να ξεφεύγεις από τις προσωπικές σου έγνοιες και τα προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις τον ψυχισμό αλλά και τις απόψεις σου για τον έρωτα να αλλάζουν.
ΤαύροςΑυτήν τη βδομάδα ίσως να αναλογιστείς τα λάθη του παρελθόντος και τις επιλογές σου. Να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις έτσι ώστε να καταφέρεις να βελτιώσεις τις συνθήκες και την ποιότητα των σχέσεων και των επαγγελματικών σου. Η αυτοσυγκράτηση σου στα εργασιακά είναι το απαραίτητο συστατικό προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες σου. Απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις και προσπάθησε έστω και προσωρινά ή και επιφανειακά να προσαρμοστείς. Τυχαία γεγονότα ή και αποκαλύψεις θα διαταράξουν λιγάκι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του που θα σου λύσει κάθε απορία. Αν καρτερικά περιμένεις έναν έρωτα, εσύ που είσαι μόνη, η νέα εβδομάδα έχει και τις ευχάριστες εκπλήξεις της.
ΔίδυμοιΗ εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις αλλά και με εκκρεμότητες που επανέρχονται. Έτσι οπλίσου με υπομονή και οργάνωση. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για τη συναισθηματική σου ζωή. Πάρτε κοινές αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και κάντε μια καινούρια αρχή στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε μια ανανέωση του εαυτό σου ξεκινώντας από την εμφάνισή σου. Πάρε την απόφαση να ξεκινήσεις ένα καλό διατροφικό πρόγραμμα και να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου άσκηση. Είναι ένας καλός τρόπος για να πάρεις τα πάνω σου και να επιτρέψεις να σε πλησιάσουν νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μια επιπλέον εργασιακή δραστηριότητα που μπορεί να την ξεκινήσεις για το κέφι σου, μπορεί να αυξήσει τα έσοδα σου και να σε απαλλάξει από το άγχος των οικονομικών.
ΚαρκίνοςΑξιοποίησε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ταλέντο σου. Είναι καιρός να πειραματιστείς κι εσύ λιγάκι με τον εαυτό σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να καταλήξεις πιθανά εκεί που δεν φαντάζεσαι. Ζήσε τον απόλυτο έρωτα με τον σύντροφο σου και προσπάθησε να αποφύγεις στιγμές έντασης ή να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτήν τη βδομάδα να προκύψουν νέες γνωριμίες που φαίνεται να σε ξεσηκώνουν. Διασκέδασε το, απόλαυσε το όμως την καρδιά σου μην τη χαρίζεις, μιας και όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι, τόσο εύκολα αντίστοιχα απομυθοποιείς. Θυμήσου πως πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Παράτολμες ενέργειες, αγορές και ανοίγματα καλύτερα να τα ξεχάσεις, τουλάχιστον μέχρι να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου.
ΛέωνΑυτήν τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στην οικογένειας και το σπίτι. Πιθανά να αισθάνεσαι λίγο μετέωρη στα εργασιακά ή να νιώθεις διαρκώς έναν κίνδυνο. Προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν και απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες από όσες νομίζεις και θα το διαπιστώσεις αυτό το διάστημα, που οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Οι ενέργειες αυτό το διάστημα ζητούν να επαναξιολογήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, ξεκαθάρισε πρώτα αυτά που εσύ η ίδια αισθάνεσαι και κατόπιν επιδίωξε μια ήρεμη και ειλικρινή κουβέντα με τον σύντροφο σου. Αν είσαι αδέσμευτη, να θυμάσαι πως αυτό το διάστημα θα προκύψει μια ουσιαστική γνωριμία στη ζωή σου που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και ποιότητα. Τα έσοδα σου φαίνεται να αυξάνονται μέσα από μια έξυπνη κίνηση σου. Πιθανά να σχετίζεται με την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου.
ΠαρθένοςΔραστήρια και δυναμικά ξεκινά η νέα βδομάδα σου κουβαλώντας εκπλήξεις, ανατροπές, αποκαλύψεις αλλά και ευκαιρίες. Παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες στα εργασιακά που διαδέχονται μάλιστα η μια την άλλη. Δείξε λίγη προσοχή στις επιλογές σου και το νου σου στην ανάδρομη πορεία του Ερμή που δείχνει πως πίσω από κάθε συμφωνία και δέσμευση σου, δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα παρασκήνιο ή μια παρερμήνευση. Το μυαλό σου πολύ πιθανά να δημιουργεί σενάρια που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην του δημιουργείς σκηνικά ζηλοτυπίας χωρίς αποδείξεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια νέα που καταφτάνουν και αφορούν είτε σε ένα πρόσωπο, είτε σε μια κατάσταση που δεν πρόλαβε πιθανά να ολοκληρωθεί στο παρελθόν σου δημιουργούν αναστάτωση.
ΖυγόςΗ εβδομάδα και οι όψεις της επηρεάζουν τον τομέα των οικονομικών σου. Έκτακτα έξοδα αλλά και απρόσμενα έσοδα σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση και αγωνία. Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και απόφυγε ανοίγματα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σου. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη στα εργασιακά. Ένας επανέλεγχος στα όσα παραδίδεις θα σε προστατεύσει από λάθη. Νέες συμφωνίες διαπραγματεύσου τες έξυπνα και βεβαιώσου για κάθε λεπτομέρεια διαβάζοντας και τα ψιλά γράμματα. Η διαλλακτικότητα είναι ένα σημαντικό συστατικό προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε ρήξεις και εντάσεις και μην γίνεσαι καταπιεστική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο που ήδη έχεις γνωρίσει και σου εμπνέει ασφάλεια. Πρόσεξε όμως και μην παραποιείς την εικόνα του μόνο από τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα.
ΣκορπιόςΤο επόμενο διάστημα μπορώ να σου εγγυηθώ ευχάριστες εξελίξεις στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, αλλά και ευκαιρίες να εξελιχθείς και να διεκδικήσεις τα όνειρα σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις κάποια διλήμματα στα εργασιακά, μιας και έχεις την αίσθηση πως είσαι σε ένα σταυροδρόμι. Ανοίγονται δρόμοι μπροστά σου κι εσύ φαίνεται λίγο να τα χάνεις, μην ξέροντας ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Στάσου για λίγο, άκου το ένστικτο σου, εμπιστεύσου την εμπειρία σου και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγηθείς προς την επιτυχία. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, ενίσχυσε το ρομαντισμό και το πάθος και απόλαυσε όμορφες και ερωτικές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις αν πρέπει να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία ή αν θα πρέπει να τα διαγράψεις οριστικά.
ΤοξότηςΈχεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου αυτές τις μέρες, να ξεδιαλύνεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου, αλλά και να αντιμετωπίσεις και να απαλλαγείς από τις φοβίες και ανασφάλειες σου.Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου από το παρασκήνιο που φαίνεται να πλέκεται στον εργασιακό σου χώρο. Σε νέες προτάσεις και προκλήσεις θα πρέπει επίσης να είσαι προσεκτική. Μην δεσμεύεσαι αν πρώτα δεν βεβαιωθείς για την παραμικρή λεπτομέρεια. Ίσως να έχεις την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από τον ερωτικό σύντροφο σου. Μην το κάνεις επιδεικτικά και μην τον βουτάς κι αυτόν μέσα στην ανασφάλεια τη δική σου. Εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος για να μπορέσεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Για αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου και προς το παρόν, απόλαυσε μόνο το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις.
ΑιγόκεροςΤο επόμενο διάστημα που ακολουθεί μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό για σένα, όμως καθώς βλέπεις τις εξελίξεις να έρχονται η μια μετά την άλλη και μάλιστα σύμφωνα με τις προσδοκίες σου η ενέργεια σου ανεβαίνει. Η τύχη στέκεται στο πλευρό σου για οποιοδήποτε εργασιακό ξεκίνημα ή αλλαγή. Ανάπτυξε ή διαφήμισε τη δουλειά σου και ασχολήσου με το διαδίκτυο, προκειμένου να πάρεις ιδέες και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Μικρές συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου καλύτερα να τις αποφύγεις αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Για κάποιο λόγο υπάρχει μια ανταγωνιστικότητα ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητα σου σε φέρνει κοντά σε πειρασμούς. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην βιαστείς να δώσεις την καρδιά σου.
ΥδροχόοςΗ εβδομάδα και οι όψεις της θα επηρεάσουν θέματα εργασιακά και καριέρας, καθώς φέρνει και δημιουργεί ανακατατάξεις και αλλαγές. Έχεις τη διάθεση να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου όμως θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς και να εξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Ένα δεύτερο πλάνο στις ενέργειες και στη στάση σου απέναντι σε άτομα κύρους θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά βοηθητικά. Προτού αρχίσει τα παράπονα και την γκρίνια ο ερωτικός σύντροφός σου φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για αυτόν. Η Αφροδίτη φέρνει νέες γνωριμίες για να καλύψουν τα κενά της μοναξιάς σου, που περισσότερο έχουν άρωμα πάθους και όχι στήριξης συναισθηματικής. Προτίμησε λοιπόν να περάσεις καλά και παράμεινε προσγειωμένη στη γη.
ΙχθείςΤο επόμενο διάστημα παρουσιάζονται ευκαιρίες στη ζωή σου που σου δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Θέσε λοιπόν τα θεμέλια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μιας και η τύχη είναι με το μέρος σου. Διανύεις μια περίοδο που πραγματικά μπορείς να κάνεις όνειρα στα εργασιακά, κυρίως αν το αντικείμενο των υποθέσεων σου σχετίζεται με το εξωτερικό. Δώσε έμφαση στα σχέδια σου και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για την προώθηση τους. Στον αισθηματικό τομέα πάρε τις αποφάσεις σου, θέσε ημερομηνίες συγκεκριμένες για τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον σύντροφο σου και τήρησε τες. Εσύ που είσαι μόνη, αν και τα συναισθηματικά δείχνεις να τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα, μια νέα γνωριμία σε συναρπάζει.


Εχει Δημοσιευθεί :2021-10-09 17:21:11

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X