Γυναίκα

Ξεσπά ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι κατά του εμβολίου, έγινε δυσφήμιση»Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, 13:40

Συνέντευξη στο SPORT24 παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις και δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς στα social media αλλά και για το τι πιστεύει τελικά για το εμβόλιο.

«Έχει περάσει από το μυαλό μου να πετάξω τη ρακέτα και να κάνω κάτι άλλο. Αυτό συνέβη πριν 5-6 χρόνια. Είχα κάποιες δυσκολίες στην ηλικία των 15-16 ετών» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Φυσικά θα κάνω το εμβόλιο. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολίου, δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά ένας δημοσιογράφος πήρε κάποια λόγια από αυτά που είπα και τα παράφρασε. Έγινε δυσφήμιση χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πιστεύω πως οποιοδήποτε άνθρωπος νιώθει ότι η υγεία του δεν βρίσκεται στα καλύτερά της πρέπει να πάει να εμβολιαστεί, οπότε ναι είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι», είπε αναφορικά με το εμβόλιο.

«Κάθε μέρα μου κάνουν ζημιά τα social media», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια ο νεαρός τενίστας αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη για εκείνον περίοδο λέγοντας: «Με το που ξεκίνησε η πανδημία πέρασα μια φάση στην οποία ήμουν πολύ καλά αγωνιστικά, ακολουθούσα τα πάντα με τρομερό επαγγελματισμό και ένιωθα ότι αυτή η χρονιά θα είναι δική μου. Η πανδημία τα πάγωσε όλα αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένιωσα ότι όλο αυτό ήταν πολύ άδικο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

Δημοσιεύτηκε ! 2021-12-20 13:40:00

Back to top button
el Greek
X