Γυναίκα

Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης για την πυρκαγιά στην Εύβοια: «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που ζούμε»Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021, 09:20

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι πυρκαγιές που καίνε τα τελευταία 24ωρα περιοχές της Εύβοιας, της Μεσσηνίας και της Αρχαίας Ολυμπίας. Εκκενώθηκαν οικισμοί, κάηκαν σπίτια και πανέμορφα δάση που έδιναν οξυγόνο στις περιοχές αυτές ενώ ταυτόχρονα προσέλκυαν χιλιάδες τουρίστες για το φυσικό τους κάλλος. Οικογένειες έμειναν στο δρόμο χωρίς να προλάβουν να πάρουν έστω ένα ρούχο από την ντουλάπα τους ή την ταυτότητά τους.

Μέσα σε λίγες ώρες τα πάντα έγιναν στάχτη… Οι πυροσβέστες αλλά και πολλοί εθελοντές παλεύουν ακόμα με τις φλόγες για να σώσουν ότι μπορούν. 

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μην μπορώντας να πιστέψει τις διαστάσεις που έχει πάρει η πυρκαγιά, δημοσίευσε ένα βίντεο και ξέσπασε με όσα συμβαίνουν.

Ο τραγουδιστής έγραψε το εξής κείμενο: «Εικόνα από Εύβοια που μου κόβει την ανάσα.. Εσύ δε νιώθεις απόγνωση όταν βλέπεις να καίγεται έτσι η χώρα μας; Οι ομορφιές μας; Τι θα αφήσουμε ρε στα παιδιά μας; Τι περιβάλλον; Τι φταίνε τα ζωάκια; Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που ζούμε ΚΑΙ φέτος αλήθεια.»


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

Δημοσιεύτηκε ! 2021-08-05 09:20:00

Back to top button
el Greek
X