Γυναίκα

Μιχάλης Σαράντης & Μαίρη Μηνά: Η αποκάλυψη για τη βάπτιση της κόρης τους – Το όνομά της και οι έξι νονοί

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube, παραχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο Μιχάλης Σαράντης που φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Συρανό» και την τηλεοπτική σειρά «Οι Πανθέοι», μίλησε για τη «σκοτεινή» περίοδο της ζωής του, τη σύντροφό του Μαίρη Μηνά αλλά και την κόρη τους που πλέον είναι 18 μηνών.

«Έχω περάσει και τέτοια λαγούμια, βγήκα με θεραπεία. Το ήθελα πολύ να βγω από αυτό, έπρεπε να βγω κάποια στιγμή αν ήθελα να είμαι εδώ…Τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου δε ξέρω με ποια κριτήρια τους επιλέγω… αλλά το εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Δε μου έχει κάνει κάποιος κάτι τόσο κακό που να πω ότι έκανα λάθος που τον εμπιστεύτηκα, μπορεί να το έχω κάνει εγώ άθελά μου», είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

«Με τη Μαίρη γνωριστήκαμε σε μια ταινία, κάπως κάτι αισθανθήκαμε… Έτυχε με τη Μαίρη να κάνουμε την ίδια δουλειά. Θα την ερωτευόμουν σίγουρα ό,τι δουλειά και να έκανε. Απλά, το ότι κάνουμε την ίδια δουλειά μας κάνει να νιώθουμε λίγο πιο ασφαλείς σε σχέση με κάτι χαζοανησυχίες έχουν οι ηθοποιοί» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Σαράντης.

Τέλος, για την κόρη τους και τη βάπτισή της, ο Μιχάλης Σαράντης αποκάλυψε: «Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα είναι ένας από τους νονούς της μικρής. Οι νονοί θα είναι έξι. Ένας ακόμα θα είναι ο Έκτορας Λιάτσος, επίσης εξαιρετικός ηθοποιός και ένας ακόμα ο Γιώργος Τσακνής, αδελφικός μου φίλος. Έχουμε κόσμο να μας βαφτίσει και το επόμενο αν κάνουμε.

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, μπορεί να κάνουμε γάμο πριν τη βάφτιση αλλά δε θα το μάθετε. Θα τη βαφτίσουμε κανονικά την κόρη μας. Πιστεύω, έχω ανάγκη να πιστεύω σε κάτι… Το όνομα της μικρής είναι Βασιλική-Γλυκερία, από τις μαμάδες μας. Βασιλική θα τη φωνάζουμε, αλλά αργότερα ας διαλέξει μόνη της…  Εμένα μου αρέσει ο άλλος να προσδιορίζεται όπως γουστάρει…».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-14 09:00:19

Back to top button