Γυναίκα

Λίτσα Γιαγκούση για την πυρκαγιά στα Βίλια: «Είμαι 300 μέτρα από τη φωτιά…»Τρίτη 17 Αυγούστου 2021, 12:30


Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» μίλησε το πρωί της Τρίτης η Λίτσα Γιαγκούση, η οποία  τα τελευταία χρόνια ζει στα Βίλια και βιώνει στιγμές αγωνίας καθώς η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της.

«Είμαστε όλοι καλά ευτυχώς. Είμαστε πολύ κοντά στις εστίες και αυτή τη στιγμή υπάρχει αναζωπύρωση. Είμαι στα 300 μέτρα από την πρώτη εστία που βλέπω. Είναι τόσο κοντά. Για την περιοχή μας μέχρι στιγμής δεν έχουμε μήνυμα εκκένωσης. Χθες το βράδυ ήρθε η αστυνομία έξω από το σπίτι και μας είπαν να εκκενώσουμε προληπτικά. Ετοιμαστήκαμε, έβαλα πέντε πράγματα σε μία βαλίτσα, τα ζωάκια μας και όλα. Και σε περίπτωση που υπήρχε ανάγκη, θα φεύγαμε. Ευτυχώς, δεν προέκυψε κάτι τέτοιο.

Πριν μια ώρα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά τώρα βλέπω αναζωπυρώσεις και ανησυχώ γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή εναέρια βοήθεια. Έχουμε δηλαδή, αλλά περνάνε αραιά, δεν είναι αυτό που ήταν πριν δύο ώρες.

Υπάρχει μεγάλη αναζωπύρωση αυτή τη στιγμή. Μαύρος καπνός στα 300 μέτρα. Και όχι σε ένα σημείο, αλλά σε δυο-τρία. Ευτυχώς που φυσάει λίγο. Δε το πιστεύω αυτό που συμβαίνει, πονάει η ψυχή μου. Είναι τραγικό, εύχομαι να πάνε όλα καλά», είπε η Λίτσα Γιαγκούση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

Δημοσιεύτηκε ! 2021-08-17 12:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X