Γυναίκα

Λάκης Λαζόπουλος για Καινούργιου – Μπάρκα: «Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους;»

Τα παθιασμένα φιλία της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του.

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε:  «Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…».

«Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-03-01 12:20:39

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button