Γυναίκα

Κώστας Τσουρός για Χριστίνα Μπόμπα: «Από πού κι ως πού να παρουσιάσει στην τηλεόραση, δεν είναι αυτή η δουλειά της»Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, 13:40


Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα στον Νίκο Μουτσινά, όπου η γνωστή Influencer, εξομολογείται ότι θα ήθελε να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα Τσουρού που ξέσπασε λέγοντας:  «Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια; Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα concept και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

 

Δημοσιεύτηκε ! 2022-05-19 13:40:00

Back to top button
el Greek
X