Παράξενες ειδήσεις

Κρήτη – Μπαλωθιές: Εκατοντάδες σφαίρες σε βάπτιση, που θύμιζε… πόλεμο! (εικόνες) | eportalΣήμερα12:54

Κρήτη – Μπαλωθιές: Εκατοντάδες σφαίρες σε βάπτιση, που θύμιζε… πόλεμο! (εικόνες)

….

Το απίστευτο σκηνικό, ακόμη και για τις “παραδόσεις” της Κρήτης, με τους εκατοντάδες κάλυκες, προκαλεί αντιδράσεις και έρευνα της Αστυνομίας.

Κρήτη - Μπαλωθιές: Εκατοντάδες σφαίρες σε βάπτιση, που θύμιζε... πόλεμο! (εικόνες)

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν στην Κρήτη, σε γλέντι μετά από βάφτιση σε χωριό έξω από το Ηράκλειο. Οι εικόνες τα ξημερώματα, όταν οι καλεσμένοι πήραν το δρόμο της επιστροφής για τα σπίτια τους, είναι χαρακτηριστικές.

Το έδαφος ήταν γεμάτο από καλύκες. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα όσα έγιναν. Το επικίνδυνο έθιμο με τις μπαλωθιές συνεχίζεται παρά τις κατά καιρούς τραγωδίες που έχουν σημειωθεί.

«Κονσέρτο» από πιστόλια και καλάσνικοφ. Επί ώρες, συνεχώς και αδιαλείπτως, έριχναν σφαίρες. Όλα αυτά συνέβησαν τη νύχτα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου σε κέντρο διασκέδασης έξω από χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου παρέστησαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι για το ευχάριστο γεγονός.

Κρήτη - μπαλωθιές - σφαίρες

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι τις σφαίρες τις μετέφεραν σε σακούλες σκουπιδιών. Κάποιοι όπως αναφέρει το cretalive.gr που εξασφάλισε τις παρακάτω εικόνες, έφυγαν με ημικρανία, ενώ άλλοι πάλι πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν από φόβο.

Ακόμα και για τα δεδομένα της Κρήτης, οι παραπάνω εικόνες δεν έχουν προηγούμενο. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει συλλήψεις και προσαγωγές.

Σε κάθε περίπτωση θα εξεταστούν μια σειρά από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν όλοι όσοι έριχναν με τα όπλα τους, στο «εκρηκτικό» γαμήλιο γλέντι.

Κρήτη - μπαλωθιές - σφαίρες

Τάγκι Ασκάρ: Καταδύτης 100 ετών έκανε βουτιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (βίντεο)

Τέμπη: Χωρίς τηλεδιοίκηση 120 χιλιόμετρα στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έναν χρόνο μετά την τραγωδία (βίντεο)

Χίος: Η επιχείρηση του Λιμενικού στο τάνκερ με τους όμηρους επιθεωρητές (βίντεο)

 
Δημοσιεύτηκε !

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button