Γυναίκα

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η συνάντηση του πρώην ζευγαριού σε μαγαζί στο Κολωνάκι

Στα βραβεία γαστρονομίας συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, η συνάντηση αυτή δεν ήταν η μόνη για το πρώην ζευγάρι.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης συναντήθηκαν σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου την περασμένη Κυριακή, όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλα αυτά που έγιναν τον Φεβρουάριο με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε και δε ξέρουμε αν έχει διορθωθεί.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος.

«Πάει ένας πρώην σύντροφός σου και φιλάει δημόσια μία φίλη σου που λες ότι είστε φίλες. Και γιατί να μην σε πειράξει η πρώην φίλη σου και όχι ο πρώην σύντροφός σου;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου:

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το ρεπορτάζ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» εκφράζοντας αρχικά την απορία της για το λόγο που αποτέλεσε το συγκεκριμένο γεγονός είδηση, ξεκαθάρισε πως με τον πρώην σύντροφό της διατηρεί καλές σχέσεις, ωστόσο, πρόκειται για ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει οριστικά.

«Πήγα στα βραβεία γαστρονομίας και ήταν και ο Φίλιππος εκεί. Γιατί το παίζει ο Λιάγκας; Αν είχε συναντηθεί κάπου με πρώην του θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω κάποιο θέμα με κανέναν. Βάλτε μου λίγο να δω Λιάγκα. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί του, μιλάει με τα καλύτερα λόγια. Τον εκτιμάω πολύ σαν συνάδελφο και επαγγελματία. Αλλά τώρα το κομμάτι της προσωπικής ζωής μου…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Πήγα σε κάτι βραβεία γαστρονομίας, εκεί ήταν ο άνθρωπος. Αλλά τον έχω ξαναδεί, μένουμε και κοντά δεν ήταν κάτι. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ξέρατε. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, αφού σας λέω είμαι μόνη μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και έχει τελειώσει. Άλλο το να έχεις μια επικοινωνία. Δεν είναι κάτι κακό» ανέφερε χιουμοριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-21 12:40:40

Back to top button