Γυναίκα

Κατερίνα Καινούργιου στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα, εγώ δεν έκανα ποτέ προσωπική επίθεση»

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 12/2 μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στη Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή τα σχόλιά της για εκείνη στην εκπομπή της «I Love ΣουΚού», το Σάββατο.

Η Κατερίνα Καινούργιου αφού ανέφερε πρώτα τη συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Μακαλιά στη συνέχεια είπε:

«Το παιδί πήγε στην εκπομπή, πάει να μου στείλει ένα φιλί και προτού πει κάτι καλό, λέει η Μπέττυ, “α, beef πάλι, άλλα λες από πίσω”. Είπε η Μπέττυ ότι δε βλέπει την εκπομπή. Καλά κάνεις και δε τη βλέπεις, δε χάνεις κάτι. Αλλά, όταν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί συνέχεια αναφέρεσαι, βάλε ένα απόσπασμα να δεις πόσο ωραία έχουμε μιλήσει…

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κάποια προσωπική επίθεση, ούτε κριτική και ταυτόχρονα πάντα μιλάω πολύ όμορφα για τη Μπέττυ. Άσχετα που σε κάτι συνεντεύξεις τη ρωτάνε για ένα σκηνικό που είχε γίνει πριν δυο χρόνια στο Open με ένα ταξίδι στο Παρίσι, που εγώ το είχα πάρει αλλιώς. Ναι, για μένα ήταν αλλιώς. Έχει λήξει αυτή η ιστορία. Πάντα όμως, και τώρα, μπαίνω να δω και βλέπω, “η Μπέττυ απάντησε…”.

Εφόσον η Μπέττυ δε βλέπει την εκπομπή, να μπει να δει αποσπάσματα, να δει πόσο ωραία μιλάω για εκείνη… Εμείς σχολιάσαμε αυτά που έγραψε ο Ουγγαρέζος… Δε κάναμε κριτική. Δε ξυπνήσαμε και είπαμε “θα σχολιάσουμε την εκπομπή της Μαγγίρα”».


Δημοσιεύτηκε ! 2024-02-12 16:00:59

Back to top button