Γυναίκα

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδραση της μετά τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της για τον χωρισμό τουςΤρίτη 24 Μαΐου 2022, 14:30

 

Τον γύρο του διαδικτίου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως η Κάτια Ταραμπάνκο και ο σύντροφος της, Θοδωρής Κωνσταντόπουλος χώρισαν, κάτι που επιβεβαίωσε ο tattoo artist με δηλώσεις του στην Εφημερίδα Espresso.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μετά τις δηλώσεις του πρώην αγαπημένου της μίλησε στην εκπομπή «Love it» και τόνισε πως έχει ξαφνιαστεί με αυτά που έχουν γίνει.

«Ξαφνιάστηκε, αλλά δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να μιλήσει και να απαντήσει δίνοντας συνέχεια σε αυτά που είπε ο Θοδωρής. Άνθρωπος δικός της, που ήταν μαζί της, θεώρησε ότι είναι λάθος που μπήκε ο Θοδωρής σε αυτή τη διαδικασία και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Κάτια δεν μπορεί να πει πράγματα και να δώσει άλλη διάσταση στο θέμα, γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να τα βρουν.

Σίγουρα η Κάτια δεν ήθελα να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά. Μπορεί να το λύσουν, μπορεί να έγινε μια παρεξήγηση», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος της εκπομπής. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

Δημοσιεύτηκε ! 2022-05-24 14:30:00

Back to top button
el Greek
X