Γυναίκα

«Θα με σκοτώσουν;»: Καθηλώνει η Kristen Stewart ως Diana στο νέο trailer του «Spencer»Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, 18:30

 

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του poster και του πρώτου trailer για την ταινία «Spencer», ένα νέο απόσπασμα είδε το φως της δημοσιότητας και δύο λεπτά είναι αρκετά για να καθηλώσει το κοινό.

Μέσα στο ολιγόλεπτο trailer, βλέπουμε τη Diana να φτάνει στο Sandringham Estate για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια. Πριν την άφιξή της, όλοι ρωτούν πού είναι και γιατί έχει αργήσει.

Ο Κάρολος ακούγεται να λέει στην ίδια: «Πρέπει να κάνεις πράγματα που μισείς. Πρέπει να λειτουργείς σαν τον πραγματικό σου εαυτό και σαν έναν άλλον που επιτρέπει να τον τραβάνε συνέχεια φωτογραφίες για το καλό της χώρας». Η Diana του απαντά πως της αρέσει να κάνει πράγματα συνηθισμένα και απλά. «Οτιδήποτε είναι αληθινό».

Όπως λέει: «Σε αυτό το σπίτι, δεν υπάρχει μέλλον. Το παρελθόν με το παρόν είναι το ίδιο πράγμα».

Η Kristen Stewart και ο Jack Farthing μοιάζουν να υποδύονται εκπληκτικά τη δύσκολη συμβίωση των δύο μέσα από τα εμπόδια που έκαναν τη Diana στο τέλος να αναρωτιέται εάν «θα τη σκοτώσουν».

Αυτή είναι η ερώτηση που ακούγεται να κάνει στο τέλος του trailer η πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθηλώνοντας το κοινό και κάνοντας το να ανυπομονεί για την κυκλοφορία της ταινίας.

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη χριστουγεννιάτικη περίοδο του 1991, όταν η Diana πέρασε ένα σχεδόν εφιαλτικό Σαββατοκύριακο με τη βασιλική οικογένεια. Ήταν το διήμερο που συνειδητοποίησε ότι ο γάμος της δεν έχει μέλλον και ήρθε ώρα να τελειώσει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

Δημοσιεύτηκε ! 2021-09-24 18:30:00

Back to top button
el Greek
X