Γυναίκα

Η Φωτεινή Αθερίδου για τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα: «Τον είχα ερωτευτεί και έκοβα τις φλέβες μου από έρωτα»

Η Φωτεινή Αθερίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

«Πριν το παιδί είχαμε μια σχέση με τον Κωνσταντίνο πάρα πολύ ρευστή. Τον είχα ερωτευτεί στη σχολή το 2011 και έκοβα τις φλέβες μου από έρωτα. Ήμουν στα πατώματα. Αυτός τότε ήταν barman, ερχόταν σχολή, είναι και 2 μέτρα, κατάλαβες και δεν ήθελε και πολύ τις σχέσεις, οπότε μου έλεγε πως είμαστε φίλοι.

Πέρασαν τρία χρόνια έρωτα, ο οποίος δεν εξελισσόταν σε σχέση. Είχα υπομονή, κάποια στιγμή κουράστηκα, τελείωσε και έφυγα και αυτός τρελάθηκε μετά, γύρισε και άλλα τρία χρόνια με κυνηγούσε αυτός. Εγώ ερωτευόμουν άλλους αλλά πάντα τον κρατούσα σε επαφή, δεν τον άφηνα να φύγει. Η σχέση μου με τον Κώστα πέρασε από διάφορα στάδια, πριν καταλήξουμε μαζί. Τα φτιάξαμε ελάχιστα και σε αυτό το ελάχιστα έμεινα έγκυος», είπε η Φωτεινή ΑΘερίδου.

Για την πρώτη της εγκυμοσύνη, η Φωτεινή Αθερίδου δήλωσε: «Λέγαμε μήπως δεν το κάνουμε και συζητούσαμε μήπως δεν το κρατήσουμε γιατί ήμασταν στην ανασφάλεια, αλλά το κρατήσαμε. Χάρηκα όταν το έμαθα. Ήθελα να γίνω μαμά, απλά όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήμουν 28 χρονών. Όταν έμεινα έγκυος, συγκατοικήσαμε. Ήταν δύσκολο, παρ’ όλα αυτά μου λέει πολλά ότι είμαστε έτσι τώρα. Έστειλα στον μπαμπά μου γραπτό μήνυμα για την εγκυμοσύνη μου, ήμουν σε φάση να το ρίξω. Είμαστε σαν φίλοι με τον Θοδωρή Αθερίδη».

«Δεν έχω φωνάξει ποτέ στον Θοδωρή, δεν μπορώ. Δεν εξοργίζομαι εύκολα, έχω μεγάλη υπομονή. Με τον Κώστα έχουμε την ίδια αντίληψη για το πώς πρέπει να μεγαλώσει ο γιος μας», πρόσθεσε η Φωτεινή Αθερίδου σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2023-02-05 10:30:31

Back to top button