Υγεία

Η ΕΜΑ ΑΕ ενισχύει το έργο του ΕΕΣ για τους πυρόπληκτους

Μια σημαντική προσφορά αγάπη και αλληλεγγύης έγινε πριν λίγες ημέρες από την εταιρεία  ΕΜΑ ΑΕ – ελαστικά Continental προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό με στόχο την έμπρακτη στήριξή της στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για να προσφέρει οικονομική ενίσχυση σ’ όλους τους πυρόπληκτους της χώρας μας.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας ΕΜΑ ΑΕ – ελαστικά Continental συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιο Αυγερινό και αφού ενημερώθηκαν για τις πολυάριθμες δράσεις του Οργανισμού στις πυρόπληκτες περιοχές προσέφεραν το ποσό των 20.000 ευρώ, προς ενίσχυση των πυρόπληκτων.

O κ. Αυγερινός ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία και επεσήμανε ότι η συνεισφορά της ΕΜΑ ΑΕ – ελαστικά Continental εκτός από συγκινητική είναι και καθοριστική για την υποστήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας. «Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη και η έμπρακτη στήριξή της στο έργο μας. Παράλληλα, δίνει δύναμη και κουράγιο στο προσωπικό και τους εθελοντές μας, να συνεχίσουν να προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους, προς όφελος των πυρόπληκτων όλης της χώρας» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΣ.

Ενώ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΜΑ AE, Θανάσης Τσούκας, ανέφερε: «Αφοσιωμένη στη διάθεση καινοτόμων προϊόντων, η ΕΜΑ ΑΕ επενδύει στις αξίες της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς, λαμβάνοντας υπόψιν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα το καλοκαίρι από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Με την σημερινή προσφορά, αποδεικνύουμε έμπρακτα το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για την ανακούφιση των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού που βρίσκονται σε ανάγκη».
Δημοσιεύτηκε ! 2021-10-08 21:20:00

Back to top button
el Greek
X