Γυναίκα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξανά σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της – Τα καυτά φιλιά στα ΚουφονήσιαΣάββατο 09 Ιουλίου 2022, 11:48

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως βιώνει μια από τις ομορφότερες στιγμές στην προσωπική της ζωή, καθώς βρίσκεται ξανά σε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός αρχιτέκτονας παντρεύτηκαν το 2015 στο Los Angeles με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ήταν ένας γάμος που έγινε αθόρυβα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αποφεύγει τα επόμενα χρόνια σχετικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της, θέλοντας να κρατήσει το γεγονός αυτό κρυφό. 

Οι δύο τους βρίσκονται στα Κουφονήσια για διακοπές και το περιοδικό «ΟΚ!» απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές. Μπορεί να είχαν χωρίσει, αλλά φαίνεται ότι αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

Δημοσιεύτηκε ! 2022-07-09 11:48:08

Back to top button
el Greek
X