Γυναίκα

Εριέττα Κούρκουλου: «Υπόσχομαι να είμαι παρών για όλους αυτούς που βιώνουν έναν εφιάλτη»Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, 13:00

 

Η Εριέττα Κούρκουλου πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως έπρεπε να εκκενώσουν το καταφύγιο που βρίσκεται στον Ωρωπό λόγω της φωτιάς στη περιοχή. 

Πριν λίγες ώρες η ίδια έκανε ένα νέο post στο Instagram της αναφέροντας πως «σήμερα γυρίζουμε σπίτι μας. Γυρίζουμε στο καταφύγιο που εδώ και έξι χρόνια, φιλοξενεί τα ζώα και την ομάδα μας. Είναι ο χώρος στον οποίο έχουμε ζήσει μεγάλες χαρές, αλλά και στεναχώριες που αισθανόμασταν ότι θα μας καταπιούν. Μια τέτοια στεναχώρια βιώσαμε και πριν λίγες ημέρες, όταν χρειάστηκε να εκκενώσουμε τον χώρο μας για να προστατεύσουμε τα πλάσματα που είναι υπό την φροντίδα μας και μας έχουν δείξει μόνο εμπιστοσύνη και αγάπη, παρά τα όσα έχουν περάσει σε ανθρώπινα χέρια. Φεύγοντας πριν από τέσσερις ημέρες, δεν γνωρίζαμε εάν και πότε θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε».

Και συμπλήρωσε το εξής στην ανάρτησή της: «Σήμερα ευτυχώς, δείχνει να τελειώνει ένα μέρος του εφιάλτη μας. Για χιλιάδες ανθρώπους όμως, ο εφιάλτης αυτός συνεχίζεται. Είναι αυτοί που έχασαν τα σπίτια τους, είναι εκείνοι που έχασαν τα δέντρα που τόσα χρόνια τους έδιναν αναπνοή, είναι οι δύο οικογένειες που θρηνούν τους ανθρώπους τους. Και δεν είναι μόνο άνθρωποι».

«Είναι και τα ζώα, τα οποία προδόθηκαν από τις δίποδες οικογένειές τους και κάηκαν δεμένα, ή εγκλωβισμένα πίσω από μια μάντρα, είναι οι χελώνες που δεν μπόρεσαν να τρέξουν και τα παραγωγικά ζώα, των οποίων ο χαμός αναγνωρίστηκε μόνο λόγω της οικονομικής τους αξίας, μιας και θα τους στερούταν η ζωή σύντομα έτσι και αλλιώς».

«Για όλους αυτούς που βιώνουν και θα συνεχίσουν να βιώνουν έναν εφιάλτη, εγώ υπόσχομαι να είμαι παρών. Για όλους αυτούς, υπόσχομαι να χρησιμοποιήσω όλα μου τα μέσα, σε μια προσπάθεια να απαλύνω τον πόνο τους. Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη, αλλά υπάρχουν αρκετοί από εμάς που δεν θα ξεχάσουμε. Δεν θα σταματήσουμε να προσφέρουμε όπου υπάρχει ανάγκη και δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε το ανθρώπινο κακό, μέχρι να κερδίσουν οι καλοί, όπως συμβαίνει στις ταινίες», κατέληξε στη νέα της δημοσίευση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

Δημοσιεύτηκε ! 2021-08-11 13:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X