Γυναίκα

Εξιτήριο για τη σύντροφο του Μιχάλη Ζαμπίδη – Επέστρεψαν στο σπίτι τους με τα δίδυμαΠέμπτη 26 Μαΐου 2022, 14:20

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς πριν από λίγες ημέρες η σύντροφος του, Μαρία έφερε στον κόσμο, δύο υγιέστατα κοριτσάκια.

Πριν από λίγη ώρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής και η σύντροφός του πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στο σπίτι με τα δίδυμα.

Tο ερωτευμένο ζευγάρι βγαίνοντας από το μαιευτήριο, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» και το Ισίδωρο Φίκαρη λίγο πριν πάει στο σπίτι του με τις κορούλες του.

«Μπήκαμε δύο και βγούμε τέσσερις. Πάμε σπίτι τώρα. Παίρνω τις τρεις γυναίκες μου και πάμε σπίτι. Αισθάνομαι όμορφα και αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω πολλά πράγματα για φροντίδα και για όλα αυτά. Είμαι που είμαι προστατευτικός, οπότε καταλαβαίνετε. Θέλω να πω πως όσοι μας βλέπουν με τα παιδιά λένε ποιανού είναι, γιατί η Μαρία σε μια εβδομάδα είναι όπως πριν», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Είμαι καλά. Δεν μπορώ να είμαι καλύτερα σήμερα. Την περιμέναμε αυτή την ημέρα. Νομίζω πως βλέπω λόγο διαφορετικά τον κόσμο πια, λίγο πιο όμορφο», πρόσθεσε από την άλλη πλευρά η σύντροφός του, Μαρία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

 

Δημοσιεύτηκε ! 2022-05-26 14:20:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X