ASTROLOGIA

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-4-2021)

Κριός
Η επιλογή σας να μη εστιάσετε στα λόγια ή στις καταστάσεις που σας εκνευρίζουν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υπομονή σας, ψύχραιμη ίσως και κάπως απαθής θα είναι η στάση σας. Από τις πράξεις σας θα λείπει το επίμονο πείσμα, θα αποφύγετε να μπλεχτείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις,  θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε και όχι να συναγωνιστείτε. Στόχο βάζετε την εσωτερική και συναισθηματική σας ισορροπία, σε επαγγελματικά θέματα ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη η δράση σας, για την ώρα τα ρίσκα τα αφήνετε στην άκρη. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές, οι συναναστροφές που θα έχετε  θα πορευτούν σε φιλικό και θερμό κλίμα. Τη βοήθεια σας θα προσφέρετε σε πρόσωπο που άμεσα θα σας φανερώσει πως χρειάζεται τη συμπαράσταση σας.

 
Ταύρος
Ειρηνικές και αλτρουιστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα θα βοηθήσετε, θα  συμπαρασταθείτε και θα δείξετε κατανόηση. Θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από τον κάθετο και ψυχρό ρεαλισμό, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις σας θα είστε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι. Άνοιγμα θα έχετε σε μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση, σε περίπτωση που αφορά χρέος θα καταφέρετε να το εξοφλήσετε. Δεχτικοί θα είστε σε κοινωνικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να λάβετε συμμέτοχη σε νέες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.  Θα είστε προσιτοί στα καινούργια πρόσωπα, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Στον οικογενειακό σας τομέα, στα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε συγκαταβατική και προστατευτική στάση. Σε τυχόν δυσκολίες η παρέμβαση σας θα είναι ώριμη, θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.
Δίδυμοι 
Ευδιαθεσία και θετική σκέψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα δε θα θελήσετε πιέσεις και αγχωμένες καταστάσεις, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάπως τις εργασιακές σας υποθέσεις. Ανάγκη σας θα είναι να περάσετε όμορφα, απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, επιθυμία σας θα είναι να βρεθείτε σε κοινωνικούς χώρους, να μιλήσετε για ευχάριστα θέματα. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξουν συναντήσεις με συγγενικά και αγαπημένα σας άτομα, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας.  Εσείς οι στρεσαρισμένοι σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, αλλάζετε οπτική γωνία εστιάζετε στις αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές. Θα λάβετε φιλική πρόταση για να βγείτε έξω, η στάση σας θα είναι δεχτική, οι συναναστροφές σας θα είναι ανέμελες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποβάλλετε το άγχος.
 

Καρκίνος
Βάζετε φρένο στις ανασταλτικές σκέψεις, θα κινηθείτε με αισιοδοξία, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό επίπεδο, δεκτική θα είναι η στάση σας. Στον κύκλο που θα εισχωρήσετε θα κερδίσετε τις συμπάθειες, εμπιστοσύνη θα σας δείξουν πρόσωπα που θα ενδεχομένως να συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τις συστάσεις και τις νεες γνωριμίες όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Τα γεγονότα θα είναι ελπιδοφόρα θα καταφέρετε να αλλάξετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν ή που δε σας αφήνουν το περιθώριο να εξελιχτείτε. Μια ανασκόπηση στα παλιά θα σας βοηθήσει να παραδεχτείτε και να αναγνωρίσετε λάθη, η αντίληψη και η στάση σας θα έχουν συναισθηματική ωριμότητα. Σε θέματα σχέσεων και επαφών φιλικών ή οικογενειακών έρχονται ευνοϊκά συμβάντα.
Λέων
Σήμερα δε θα έχετε σκοπό να αναλωθείτε ψυχικά σε αντιπαραθέσεις και ανούσιους ανταγωνισμούς, ήρεμη και ανέμελη θα είναι η στάση σας. Θα βρείτε τρόπο να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας ασκούν πίεση,  δε θα θελήσετε να φορτίσετε αρνητικά την ψυχολογία σας. Καλό θα είναι να μην αδιαφορήσετε για κάποια συγκεκριμένα επαγγελματικά θέματα που από καιρό εκκρεμούν, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις επιπλέον χρονοτριβές.  Εσείς οι ανασφαλείς προσπαθήστε να βάλετε τέλος στις αρνητικές εικασίες, τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, μην παγιδευτείτε σε πεσιμιστικές σκέψεις. Οι κοινωνικές και φιλικές σας συναντήσεις θα πάρουν ευχάριστες διαστάσεις, ανέμελες συζητήσεις που θα ανοίξετε θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αφήσετε στην άκρη του έντονους προβληματισμούς. Ψυχαγωγείτε, ασχοληθείτε με χόμπι και δραστηριότητες που σας ηρεμούν.
Παρθένος
Έρχονται ευνοϊκά επικοινωνιακά ανοίγματα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπο να πλησιάσετε και να προσεγγίσετε πρόσωπα που θεωρείτε πως μπορούν να σας προωθήσουν επαγγελματικά. Ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νεες συνεργασίες. Ενισχυμένη θα είναι η φαντασία σας και η διαίσθηση σας, ωστόσο προσπαθήστε να εστιάστε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, καλό θα είναι οι σκέψεις σας να μην βγουν έκτος πραγματικότητας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αναζητάτε εργασία τώρα θα είναι ευνοϊκή η στιγμή για επαγγελματικές προτάσεις, ενδέχεται να λάβετε απαντήσεις σε βιογραφικά που είχατε στείλει στο παρελθόν. Στις κοινωνικές και προσωπικές σας επαφές προσοχή στις παρανοήσεις, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις επιπόλαιες ή επιφανειακές εξιδανικεύσεις.
 
Ζυγός
Συνεννόηση, κατανόηση και αρμονία θα αναζητήστε τόσο τις προσωπικές σας επαφές όσο και στις εργασιακές. Αισιόδοξος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε τρόπο να απεγκλωβιστείτε από εμμονές. Προσπαθήστε να βγάλετε από τη μνήμη σας τα αρνητικά γεγονότα που σας δημιούργησαν απογοήτευση, εστιάσετε στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.  Σε επαγγελματικά θέματα επιφυλακτικοί θα είστε στις αλλαγές , διστακτικά θα είναι τα βήματα σας , θα θελήσετε κατοχύρωση και όχι αβεβαιότητα. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες καταστάσεις περιορίστε την αντιδραστικότητα σας. Στον οικονομικό σας τομέα θα αναζητήσετε ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν οφειλές θα επικεντρωθείτε στους τρόπους εξόφλησης, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα παραμελήσετε ή παρατείνετε καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος.

Σκορπιός
Έντονη  θα είναι η διαίσθηση σας, σήμερα θα σας επηρεάσει ο συναισθηματισμός σας. Οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, δημιουργικές οι προτάσεις θα κάνετε,  θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Σε οικονομικά θέματα ενδεχομένως να σας αγχώσουν καταστάσεις που καθυστερούν, ωστόσο μια θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να  βρείτε τρόπο τακτοποίησης, ίσως να καταφέρετε να βελτιώσετε όρους ή συνθήκες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξτε σε ζητήματα σχετικά με αγοροπωλησίες ή υποθέσεις που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Στα οικογενειακά  σας θέματα η στάση σας θα είναι συγκαταβατική και συζητήσιμη, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις ή σημεία στα όποια απαιτούνται ειλικρινείς εξηγήσεις.
Τοξότης
Αφήνετε στην άκρη τις καινούργιες επαγγελματικές αναζητήσεις και τις νέες επιδιώξεις, σήμερα θα επικεντρωθείτε σε καταστάσεις που σας ξεκουράζουν. Χρόνο θα αφιερώσετε σε φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα θα τους δείξετε άμεσα και έμπρακτα το ενδιαφέρον σας.  Αισιοδοξία και δεκτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η ζωτικότητα και η φαντασία σας θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Αποφύγετε τις παρορμητικές και ενθουσιώδεις ενέργειες, οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρασυρόμενες από τον έντονο συναισθηματισμό. Προσοχή σε αυτά που θα τάξετε ή θα υποσχεθείτε μη κάνετε το λάθος και δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε.  Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε  τα ριψοκίνδυνα άλματα.
 
Αιγόκερως
Συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει, ναι μεν θα θελήσετε ελευθερία κινήσεων ωστόσο θα είστε σε θέση να περιορίστε την απαιτητικότητα σας, συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας. Πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, θα βρείτε λύσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν απ πλευράς σας διπλωματικοί συμβιβασμοί.  Σήμερα συνειδητά θα αποφύγετε τις εντάσεις, διαλλακτική θα είναι η στάση σας, στα δύσκολα ζητήματα θα βρείτε τη χρυσή οδό στην επικοινωνίας σας. Εσείς που έχετε μετανιώσει για κάποιες συγκεκριμένες παρελθοντικές σας ενέργειες θα βρείτε τρόπο να διορθώσετε και διαφοροποιήσετε δεδομένα που  δημιουργήθηκαν απ δικά σας λάθη. Στον κοινωνικό σας τομέα προσεγγίσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν για μια περεταίρω συνεργασία, θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συναντήσεις που θα τονώσουν τη θετική σας διάθεση.
Υδροχόος
Ξεγνοιασιά και ελευθερία θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που σας πιέσουν προσοχή στις σπασμωδικές και παρορμητικές ενέργειες.  Σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας ανησυχεί έντονο θα είναι το προαίσθημα σας, θα είστε σε θέση να διαισθανθείτε, αν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στο ένστικτο σας. Εσείς οι αγχωμένοι αποβάλετε την ανησυχία,  μη εγκλωβίζεστε χωρίς λόγο σε ανασφάλειες που ουσιαστικά δεν στηρίζονται σε γεγονότα αλλά σε υποσυνείδητες φοβίες.  Αυθορμητισμός και απελευθερωμένη σας διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να μην λείψουν από πλευράς σας οι  πράξεις ανατροπής.  Βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις που σας επιβαρύνουν ψυχολογικά και ορίζουν τις κινήσεις σας.  Εστιάστε στα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα, εκδηλωθείτε και ανοιχτείτε συναισθηματικά.

Ιχθύς
Σήμερα θα αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας, θα οραματιστείτε και θα είστε σε θέση να κάνετε όνειρα παροντικά και μελλοντικά. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η ανάγκη σας για αποδράσεις, δε θα πρέπει να αφήσετε τις ονειροπολήσεις σας να δημιουργήσουν φανταστικούς κόσμους. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας,  στις επαγγελματικές σας επαφές και συζητήσεις δε θα έχετε διάθεση να τεντώσετε το σκοινί, η συμπεριφορά σας θα είναι συμβιβαστική. Θα περάσουν κάποιες απόψεις και ιδέες που θα προτείνετε, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία για άμεσα αποτελέσματα. Σε θέματα διαφωνιών θα είστε σε θέση να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας, δε θα υποπέσετε σε εκνευρισμούς. Στον οικογενειακό σας τομέα, οι επαφές θα είναι ευχάριστες, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές συζητήσεις, ηρεμούν τυχόν έκρυθμες καταστάσεις.
 
Πηγή:

 


Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button