ASTROLOGIA

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-1-2022)

ΚΡΙΟΣ

Οι όψεις της ημέρας αγαπητοί Κριοί, πυροδοτούν τις ανησυχίες και τις αγωνίες σας προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία, να ξαναγίνετε παιδιά δίπλα στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ευχαριστηθείτε και να χαρείτε με τις απλές στιγμές της ζωής. Επιδιώξτε την ομοψυχία και την αμοιβαιότητα στην eρωτική σας ζωή, αγκαλιάστε το ταίρι σας με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, μη θεωρείτε την αγάπη δεδομένη κατάσταση στη σχέση σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ακόμα κι αν οι εξελίξεις γύρω σας, φίλοι Ταύροι, θεωρείτε πως κυλούν σε αργούς και βαρετούς ρυθμούς, πιστέψτε πως μπορείτε να έχετε τα επιτυχή αποτελέσματα που επιδιώκετε. Συνεργαστείτε με τα προσφιλή σας άτομα, αφουγκραστείτε τις ιδέες και τις ανάγκες του ανθρώπου που αγαπάτε, διαθέτοντας σύμπνοια και καλοπροαίρετη διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη, αν δεν είναι δομημένο με ειλικρινή και άδολα αισθήματα, περάστε όμορφες και ζεστές στιγμές με το ταίρι σας.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Πιθανόν να αισθάνεστε έντονα τη σωματική και ψυχική κούραση που προκλήθηκε το προηγούμενο διάστημα, αγαπητοί Δίδυμοι, γι’ αυτό ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας σήμερα, χαλαρώστε απολαμβάνοντας μια ήρεμη συζήτηση με κοντινά σας πρόσωπα, δημιουργείστε ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον eρωτικό σύντροφο, κάντε βήματα προόδου και σιγουριάς στο δεσμό σας, εκφράστε ελεύθερα τις επιθυμίες και τα θέλω σας, χωρίς δισταγμούς και υπεκφυγές που σας οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάντε από σήμερα τους προγραμματισμούς για την επόμενη μέρα, αγαπητοί Καρκίνοι, στα θέματα εκείνα που αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές και τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες, μην αφήνετε να διορθωθούν όλα την τελευταία στιγμή. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία οι αδέσμευτοι, ενώ όσοι είσαστε σε σχέση, μπορείτε να διασκεδάστε, να περάσετε όμορφα και χαρούμενα με τους δικούς σας ανθρώπους και τον eρωτικό σας σύντροφο, να χαμογελάτε με ζωτικότητα και κέφι.
ΛΕΩΝ
Είναι καιρός να ανασυντάξετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και τον ενθουσιασμό σας φίλοι Λέοντες, για να κατακτήσετε και το πιο δυσπρόσιτο επαγγελματικό και προσωπικό σας όνειρο που αφορά στην οικονομική σας πρόοδο και στη συναισθηματική σας ευημερία. Συσφίξτε σήμερα τις πάσης φύσεως σχέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναρριχηθείτε, η μέρα γεμίζει με ενέργεια και γενναιοδωρία τις σημαντικές σας επιλογές και τις ουσιαστικές σας αποφάσεις για το κοντινό μέλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην κάνετε, αγαπητοί Παρθένοι, βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις για να κατακτήσετε τους στόχους και τα πιστεύω σας, είναι προτιμότερο να δείξετε καρτερικότητα και υπομονή, για να ξεπεραστούν και τα τελευταία διλήμματα που σας βασανίζουν. Μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνιακός αναβρασμός επικρατεί στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας άτομα και τον eρωτικό σας σύντροφο, σκεφτείτε με ηρεμία και νηφαλιότητα το επόμενο βήμα σας, οργανώστε τις σκέψεις και τις πράξεις σας με γαλήνη και ισορροπία.

 

 
ΖΥΓΟΣ
Ψάξτε σε βάθος και με ακρίβεια τις καταστάσεις και τα γεγονότα που περιστοιχίζουν την καθημερινότητά σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, για να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις που μπορούν να σας οδηγήσουν στη χαρά και την ευχαρίστηση. Αισθανθείτε ασφαλείς μέσα στο περιβάλλον που κινείστε, εκφράστε στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας τα ειλικρινή σας αισθήματα, την τρυφερότητα και τη ρομαντική διάθεση που διαθέτετε, ανανεώστε την eρωτική σας ζωή αφήνοντας ελεύθερο το πάθος και την αγάπη σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι Σκορπιοί, μια νέα, ευχάριστη και δημιουργική περίοδος αρχίζει για τις επιδιώξεις και τους στόχους σας, αρκεί να οπλιστείτε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τις αρετές σας, πιστεύοντας πως τα πάντα μπορούν να μεταμορφωθούν γύρω σας, αν εσείς δουλέψετε σκληρά, αλλά με σοβαρότητα για τα συναισθηματικά όνειρα και τις προσωπικές σας προσδοκίες. Προφυλαχτείτε από καταστάσεις που σας πληγώνουν και να σας θυμώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα πράγματα στο περιβάλλον που κινείστε τρέχουν με τους δικούς τους ρυθμούς σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, και σας υποχρεώνουν να τα αποδεχτείτε με υπομονή, χαμηλώστε τους τόνους, γεμίστε τις μπαταρίες σας με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, με ενεργητικότητα και ενθουσιασμό. Αναζητήστε νέες γνωριμίες, καινούριες προσωπικές σχέσεις, που μπορούν να φέρουν και πάλι τη χαρά και την ικανοποίηση στην καρδιά σας, εκμεταλλευτείτε την προσοχή και το ενδιαφέρον του eρωτικού σας συντρόφου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πάσης προέλευσης πληγές και τραύματα έχουν τη δυνατότητα να επουλωθούν οριστικά, φίλοι Αιγόκεροι, δυσβάσταχτες εμπειρίες στην προσωπική και eρωτική σας ζωή που ίσως προκάλεσαν λύπη, θυμό και απογοήτευση, μπορούν να σβήσουν μόνιμα από την καθημερινότητά σας. Συνεχίστε να επιβεβαιώνετε τις αξίες στο περιβάλλον που κινείστε και να προβάλλετε την αξιοσύνη και τα προτερήματά σας στα κοντινά πρόσωπα και το ταίρι σας, η στρατηγική σας είναι ακατανίκητη, τα όνειρά σας παίρνουν σάρκα και οστά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην σκέφτεστε σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, πώς θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα γύρω σας αν είχατε κάνει άλλους χειρισμούς, μην κάνετε υποθέσεις για τη ζωή σας, αλλά εκμεταλλευτείτε την πλανητική εύνοια, για να ενεργοποιήσετε τον καλό σας εαυτό, εκείνον που δε θα σταθεί στις μικροδιαφωνίες και τους διαπληκτισμούς με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά αυτόν που θα παλέψει για τα ιδανικά και τα πιστεύω του, χωρίς να ανέχεται μύγα στο σπαθί του για την eρωτική ζωή και για τις επιθυμίες της καρδιάς.

ΙΧΘΥΣ
Είναι πιθανόν να δέχεστε πιέσεις σήμερα, φίλοι Ιχθύες, από τον ίδιο σας τον εαυτό για να παλέψετε με τις δυσκολίες και τα προβλήματα και να βγείτε νικητές από τις μάχες που δίνετε καθημερινά για καλύτερη επαγγελματική προκοπή και για ήρεμη προσωπική και συναισθηματική ζωή. Δώστε σημασία στις μικρολεπτομέρειες, μην αγνοείτε επιδεικτικά τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες των κοντινών σας ανθρώπων και του eρωτικού σας συντρόφου, επιδιώξτε τη σύμπνοια, την ομαδικότητα και την ομοψυχία στο δεσμό σας.
 
eportal.gr

 


Εχει Δημοσιευθεί :2022-01-17 00:01:28

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X