ASTROLOGIA

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-4-2021)

Κριός
Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ζωηρή θα είναι η διάθεσή σας για θέματα eρωτικού ενδιαφέροντος, δεκτικοί θα είστε στις νέες προκλήσεις και στις εφήμερες περιπέτειες. Επιβλητικό και εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα υπάρξει προοπτική σχέσης. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σύγκρουση με το αγαπημένο σας ταίρι, καλό θα είναι να μην τραβήξετε παραπάνω το σκοινί, κινηθείτε με eρωτισμό και όχι με αντίδραση.

 
Ταύρος
Αγαπητοί μου Ταύροι, στόχος σας σήμερα θα είναι να τραβήξετε την προσοχή και τα βλέμματα καινούργιων προσώπων, ωστόσο προσοχή στον τρόπο προσέγγισης που θα επιλέξετε. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας εντυπωσιάσει eρωτικά ένα συγκεκριμένο άτομο, να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε την προσοχή του πολύ πριν αντιληφθείτε την ύπαρξη του γύρω σας. Έρχονται ανοίγματα που θα καλό θα είναι να μην τα αγνοήσετε, κάντε την προσπάθεια να κινηθείτε προσγειωμένα αποφεύγοντας τις υπερβολές.
Δίδυμοι
Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα δεν θα θελήσετε να ασχοληθείτε με δύσκολα θέματα, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για διασκέδαση και για ανέμελες eρωτικές δραστηριότητες. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα δώσετε άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Ελεύθερη και αρκετά ζωηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα έχετε έντονη τη διάθεση για φλερτ, θετικοί θα είστε στις νέες γνωριμίες. Αν επιχειρήσετε να προσεγγίσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, θα τα καταφέρετε μια χαρά.
 

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα προτιμήσετε τις χαλαρές eρωτικές στιγμές χωρίς έντονους προβληματισμούς, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα βάλετε στο eρωτικό σας στόχαστρο, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις δεν θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα. Καταφθάνει νέα eρωτική γνωριμία αρκεί να μην καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αποκαλύψετε τη δυναμική και eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας θα σας βγει σε καλό.
Λέων
Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου. Στόχος σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από πιεστικές καταστάσεις, σήμερα μάλλον θα αποφύγετε τις βαριές συζητήσεις και τις τελεσίδικες αποφάσεις. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι, θα εμφανίσετε την ανάγκη να ριχτείτε στην περιπέτεια, στη διασκέδαση, και σε οτιδήποτε δεν μπορεί να σας δεσμεύσει. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα έχετε θετική εξέλιξη, η οριστική κατάληξη θα είναι στο χέρι σας.
Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, eρωτικές οι διαθέσεις σας, η καρδιά σας δεν πρόκειται να μείνει κλειστή. Σήμερα ενδεχομένως να νιώσετε έντονη την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει την ψυχολογία σας φέρνοντας έντονο eρωτισμό στις διαθέσεις σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα καταλήξει σε δυνατή eρωτική πρόκληση μελλοντικής συνέχειας.
 
Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα παραγκωνίσετε ηθικές αναστολές, επιφυλάξεις και προκαταλήψεις, θα έχετε την τολμηρή διάθεση να φέρετε αλλαγές στην eρωτική σας ζωή και να κλείσετε οριστικά τις επαφές σας με άτομα που σας ενοχλούν ή σας περιορίζουν. Ένας ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να σας φέρει πιο κοντά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δρόμο eρωτικής σχέσης.

Σκορπιός
Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα είστε ψυχικά δυνατοί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεσή σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις, θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και πολύ ενδιαφέρουσες eρωτικές περιπέτειες.
Τοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει eρωτικούς και ελκυστικούς, ζωηρές θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις. Θα γίνουν δέκτες οι προτάσεις που θα κάνετε τόσο σε γνωστά πρόσωπα eρωτικού ενδιαφέροντος, όσο και σε άγνωστα. Σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να λύσετε ένα πρόβλημα μέσα στην σχέση σας, θα ξεπεραστεί εμπόδιο, ηρεμεί η ψυχολογία σας. Για τους eρωτικά μόνους έρχεται ολοκαίνουργιο πρόσωπο με πρόταση που θα δημιουργήσει προοπτική σχέσης.
 
Αιγόκερως
Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα αναζητήσετε κυριαρχία, στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, θα θελήσετε να περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των καταστάσεων, συνεπώς, προσοχή στην στάση που θα έχετε στο eρωτικό σας ταίρι. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις, προτάσεις, και μια νυχτερινή έξοδο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις eρωτικές σας διαθέσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι που είστε προς αναζήτηση, σε περίπτωση που προβείτε σε άμεσες eρωτικές προτάσεις θα έχετε θετικές απαντήσεις.
Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, η διάθεσή σας για ανέμελη επικοινωνία με eρωτικό αυθορμητισμό, θα σας κάνει φιλικούς προσιτούς και ελκυστικούς. Έντονη θα είναι η eρωτική σας γοητεία, θα έχετε την ικανότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τα κατάλληλα βλέμματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο όμορφης εξωτερικής εμφάνισης θα σας πλησιάσει με βλέψεις θερμές, αν επιθυμείτε απρόοπτες περιπέτειες με ευχάριστη κατάληξη τότε προχωρήστε άφοβα. Η θερμή eρωτική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο.

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθύες, θερμή και δοτική θα είναι η στάση σας, ωστόσο βασική σας επιθυμία θα είναι μην εμπλακείτε σε eρωτικές καταστάσεις που απαιτούν οριστικό τελεσίδικο κλείσιμο. Σήμερα θα βρει το κατάλληλο άνοιγμα και θα σας εκδηλώσει το eρωτικό του ενδιαφέρον πρόσωπο, που σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν επρόκειτο να σας απογοητεύσει. Μια πρόσκληση που θα λάβετε, θα σας ανοίξει προοπτική νέας eρωτικής σχέσης που θα σας ομολογήσω πως η κατάληξη θα ανατρέψει πολλά στη ζωή σας.
 
Πηγή

 


Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button