ASTROLOGIA

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θελήσετε να δοκιμάσετε το νέο, να ρισκάρετε για το διαφορετικό, θα είστε έτοιμοι να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο, προσοχή στην υπεροψία που σας διακατέχει ανά διαστήματα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Φλόγα θα ανάψει στην καρδιά σας ένα συγκεκριμένο άτομο, θα βρει τρόπο να απελευθερώσει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας. Αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, προμηνύονται δυνατές ίσως και εκρηκτικές eρωτικές στιγμές!

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, μην δειλιάσετε να κινηθείτε προς νέο ξεκίνημα στην ζωή σας, απρόσμενη eρωτική πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει άνοιγμα νέας eρωτικής αρχής. Τολμηρή eρωτική κουβέντα που θα προκύψει με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας βάλει στη διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από προκαταλήψεις και οπισθοδρομικές απόψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο διαφορετικό από το στυλ και το χαρακτήρα σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, δυναμισμός και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας,  η διάθεσή σας να αφήσετε στην άκρη το συντηρητικό τρόπο ζωής θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη, ανοίγετε δρόμος για ξεκίνημα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την eρωτική σας ζωή, τώρα θα καταφέρετε να διαγράψετε οριστικά αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις.
 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, και αυτοεκτίμηση, θα είστε σε θέση να περάσετε σε ενέργειες διεκδίκησης. Σε συνάντηση σας, με δική σας πρωτοβουλία, θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, με τολμηρό τρόπο θα εκφράσετε σκέψεις και αισθήματα. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, τώρα θα καταλάβει πως για να μπορέσει να σας κερδίσει, θα πρέπει πλέον να κάνει κινήσεις σοβαρές ίσως και ριψοκίνδυνες.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βγάλετε από την eρωτική σας ζωή τα λάθος πρόσωπα, περνάτε σε καινούργια και δυναμικά σχέδια. Αν στόχος σας είναι η νέα γνωριμία και επιθυμείτε έναν καινούργιο eρωτα, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθείτε, να ρισκάρετε, και να κερδίσετε. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε τη ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, ο eρωτισμός που θα εκπέμπετε θα σας φέρει ευχάριστα και απροσδόκητα ανοίγματα. Ελευθερία και ενθουσιασμός θα εμφανιστούν στις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας δραστηριοποιήσει. Βασική σας επιθυμία θα είναι η ανανέωση, με θερμό τρόπο θα ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.
 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε, ίσως και να επαναστατήσετε. Σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, σας λέω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς, τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να καταπολεμήσετε τάσεις ηττοπάθειας. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας, θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας , καινούργιο πρόσωπο θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα φέρει γεγονότα που δεν θα σας αφήσουν περιθώρια αδράνειας, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στις διαθέσεις σας, τολμηρές πράξεις θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες, θα σημειωθούν γεγονότα έντονων eρωτικών αλλαγών. Μια τυχαία συνάντηση, θα δημιουργήσει ευκαιρία νέας eρωτικής γνωριμίας με δυνατές προδιαγραφές, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε την eρωτική σας ζωή με ολοκαίνουργιο ταίρι.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα φέρει ανατροπές στο σκεπτικό σας δημιουργώντας έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης. Τώρα θα είστε σε θέση να εκτοπίσετε τα πρόσωπα που φράζουν την eρωτική σας πορεία ή που σας εμποδίζουν να ζήσετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η επιλογή σας να απορρίψετε τον επιφυλακτικό τρόπο δράσης, θα σας οδηγήσει στο να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε νέα eρωτική σχέση με εντελώς καινούργιο πρόσωπο.
 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τα χαρακτηριστικά σας σήμερα θα είναι ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε πρόταση επανασύνδεσης, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, αυτή τη φορά οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, φανείτε τολμηροί στο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας eρωτικής σχέσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει να δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε απόψεις και βλέψεις, η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη ζωή σας, αν κάνετε το τολμηρό βήμα της νέας αρχής δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα μια ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αναστατώσει σκέψη, καρδιά και λογική. Αυτή τη φορά οι πράξεις σας θα είναι αρκετά τολμηρές, οι αποφάσεις σας θα στοχεύουν στο να προχωρήσετε την ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Σε μια συγκεκριμένη eρωτική σας υπόθεση αναλαμβάνετε τα ηνία, θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο τολμηρός χειρισμός σας, θα φέρει ριζική αλλαγή συνοδευομένη με ευχάριστη και πολύ θερμή κατάληξη.

Πηγή:

 


Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button