ASTROLOGIA

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα εμφανιστείτε ατίθασοι, απελευθερωμένοι, και ονειροπόλοι, με έντονη την τάση να θέλετε αποδράσετε από οτιδήποτε ανιαρό σας πνιγεί ή σας δημιουργεί μονοτονία. Συμπονετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ευαισθησία θα χαρακτηρίζει της κινήσεις σας, αισθησιακή θα είναι η eρωτική σας στάση. Σήμερα ενδέχεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, ήδη υπάρχει στο eρωτικό σας στόχαστρο εδώ και αρκετό καιρό.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δημιουργική θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα θα ξεδιπλώσετε την συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κινηθείτε με ευαισθησία στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στην ένταση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την eρωτική σας σχέση, να καθιερωθεί η εμπιστοσύνη, να εξαλειφτούν οι εχθρότητες. Θερμή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, εσείς από μόνοι σας  με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήστε θερμό eρωτικό κλίμα στις επαφές σας. Αποκαλυπτική θα είναι η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές ή αναστολές. Σήμερα ενδέχεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν κλείσει με τρόπο κάπως ανεξήγητο, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε στο βήμα της επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα ανοιχτεί πορεία σταθερού δεσμού.
 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η στάση σας διαλλακτική. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το eρωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ρομαντικές διαθέσεις που θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην eρωτική σας σχέση, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σας φανερώνω πως θα πιάσουν τόπο. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οριστικής επανασύνδεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, συγκαταβατική και συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε την διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε, με δική σας προτεινομένη λύση, να ταχτοποιήσετε οριστικά  ένα επίμαχο eρωτικό σας ζήτημα. Εσείς που έχετε το ενδιαφέρον σας στραμμένο στο παρελθόν, ξαφνικός ερχομός ενός προσώπου από τα παλιά, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στην σκέψης σας, έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές δεσμευτικές υποσχέσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες eρωτικές εκδηλώσεις. Σήμερα θα νιώσετε την απόλυτη eρωτική ένωση και την ασφάλεια της αγάπης, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, ένα τυχαίο συμβάν θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Προμηνύεται αρχή νέας eρωτικής σχέσης!
 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν αποκλείεται να πέσετε σε έντονες ονειροπολήσεις, η φαντασία σας και η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Σήμερα αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει, είναι  να  υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο στις επαφές σας, θα θελήσετε μια σταθερή eρωτική σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, το μυαλό σας θα το έχετε σε ενδεχόμενα ή προτάσεις διασκέδασης, αφεθείτε στις ευχάριστες παρέες που θα προκύψουν, και μείνετε σε στάση ετοιμότητας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, έντονη η διαίσθηση σας, εμπνευσμένη η φαντασία σας. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να ζήσετε με έναν τρόπο κάπως πιο ανέμελο και απελευθερωμένο. Τολμηρή θα είναι η στάση σας κυρίως σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Δεχτείτε τις προτάσεις για φιλικές εξόδους, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας αλλά και προοπτική συνάντησης με πρόσωπο απ τα παλιά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα υπάρξει ελκυστικότητα τόσο στο παρουσιαστικό σας, όσο και στη στάση σας, οι ενέργειες σας θα είναι θερμές και αισθησιακές, προσιτοί θα φανείτε στα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους, προοπτική νέας γνωριμίας για τους ελεύθερους, αποκλειστικά στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων, εσείς θα κατευθύνετε τις περεταίρω επαφές σας.
 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα χαρακτηρίζεστε από οξυδέρκεια, έντονη διαίσθηση, και σωστό ένστικτο. Βασική σας επιθυμία θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που άρχισαν να ταλαιπωρούν τη σχέση σας, θα ταχτοποιήσετε  θέματα που αφήσατε να εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε οριστική απόφαση. Σήμερα δεν θα λείψει και μια απρόοπτη συνάντηση – έκπληξη, που θα αφορά πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα επιθυμία σας θα είναι η ελευθερία σας, η ανεξαρτησία σας, και η απομάκρυνση σας από οτιδήποτε μπορεί να σας φανεί ανιαρό, ανούσιο, ή μη εξελίξιμο. Θα αναζητήσετε καινούργια eρωτική γνωριμία και η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, θα υπάρξει απρόσμενη eρωτική έκπληξη σε στιγμή που δεν θα το περιμένετε. Θα σας ενθουσιάσει, θα σας ξελογιάσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί δίπλα σας τυχαία και απρόσκλητα. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες αναστατώσεις!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σε ονειροπολήσεις θα σας ρίξει η φαντασία σας, ξέγνοιαστη θα είναι η στάση σας. Αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, αισιόδοξες και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, τώρα στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις, να αποφύγετε οτιδήποτε σας αγχώνει ή σας προβληματίζει. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα σας φέρει μια συγκεκριμένη συνάντηση που θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και eρωτικά. Προμηνύεται νέο eρωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην είναι εντελώς καινούργιο.

Πηγή:

 


Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button