ASTROLOGIA

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (11-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας, από την πλευρά σας θα εμφανιστείτε εσωστρεφείς ίσως και κάπως μυστικοπαθείς. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να εξηγήσετε τι είναι αυτό που νιώθετε, αναζητήστε αίτιες και λύσεις. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι δεν θα θελήσετε δεσμεύσεις, στόχος σας θα είναι η καθαρά σeξουαλική σχέση ή επαφή χωρίς περαιτέρω εξελίξεις. Σε περίπτωση που πλησιάσετε καινούργιο πρόσωπο, μάλλον θα αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θέλει λίγη προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε. Θα υπάρξουν δυσκολίες ως προς τη συνεννόηση σας, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποστασιοποιηθείτε απ κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να σκεφτείτε τι νιώθετε και τι θέλετε απ το ταίρι σας. Θα βγουν στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες και προβληματισμοί, καλό θα είναι να μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη, θα εμφανιστούν στην μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, ωστόσο αν προσπαθήσετε να διεισδύσετε στην βάση του εσωτερικού σας κόσμου, τότε θα καταφέρετε να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και συμπλέγματα. Έντονες θα είναι οι eρωτικές και σeξουαλικές σας διαθέσεις, σήμερα μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για νέο eρωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που μπορεί να μην είναι καινούργιο, αλλά να προέρχεται από το μακρινό παρελθόν σας.
 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δημιουργήσει την διάθεση να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες ή σχέσεις, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, ωστόσο δεν θα σας καλύψουν αυτά που θα ακούσετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Καλό θα είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, σε περίπτωση επανένωσης ίσως αργότερα να το μετανιώσετε.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα διακατέχεστε από ένα είδος μυστικοπάθειας, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, θα αποφύγετε να αποκαλύψετε σκέψεις και αισθήματα. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα υπάρξει έντονος διάλογος που θα σας προκαλέσει συναισθηματική σύγχυση, αν επιλέξετε την αποξένωση τότε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε τη ψυχολογία σας. Εστιάστε στην έντονη eρωτική σας διάθεση, νυχτερινή ώρα θα προκύψει θερμό γεγονός.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρει η σημερινή μέρα, απ’ την μια θα θέλετε να αναλύσετε κάποιες καταστάσεις, από την άλλη στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από ασφυκτικές υποθέσεις, έστω κι αν γνωρίζετε πως αυτές οφείλονται για την στασιμότητα σας. Για όσους από εσάς νιώθετε κάπως βαριά τη ψυχολογία σας, να ξέρετε πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αλλάξετε την ατμόσφαιρα. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας παρασύρει eρωτικά!
 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά και προς τα πού βαδίζει η σχέση σας. Η σημερινή όψη θα φέρει δυσκολίες στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, ενδεχομένως να μην καταφέρετε τελικά να συνεννοηθείτε ή να ξεκαθαρίσετε κάποιες σκοτεινές μεταξύ σας καταστάσεις. Έντονος θα είναι ο eρωτισμός σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο οι βλέψεις σας ίσως να είναι κάπως μπερδεμένες.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, υποσυνείδητες φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια, ενδέχεται να μπλοκαριστείτε συναισθηματικά και να οδηγηθείτε στην αδράνεια ή την αποφυγή. Σε δοκιμασία θα μπει η καρδιά σας, μια παλιά eρωτική σας υπόθεση θα ξαναβγεί στο προσκήνιο δημιουργώντας διλλήματα. Πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν που είχατε πολύ καιρό να το δείτε θα σας προσεγγίσει με ιδιαιτέρως εκδηλωτική στάση, σκεφτείτε καλά πριν ανταποκριθείτε, κάπου θα υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ποικιλία θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε και χαρά και εκνευρισμό, και πάθος και ζήλεια. Κάπως μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας, ενδέχεται να βγει στην επιφάνια η σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε αιχμηρά λόγια και απειλητικές υποσχέσεις. Σε περίπτωση που εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να μην καμουφλάρετε τις προθέσεις σας, δείξτε ξεκάθαρα αν θέλετε επανασύνδεση ή αν στοχεύετε σε μια eρωτική βραδιά χωρίς περαιτέρω εξέλιξη.
 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, ωστόσο αν αφήσετε την eρωτική σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, τότε θα γλυτώσετε από καβγαδάκια και κόντρες υπεροχής. Εσάς τους χωρισμένους, ένα γεγονός θα σας ωθήσει στο να ξανασκεφτείτε την εκδοχή της επανασύνδεσης, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να στραφείτε προς καινούργιο eρωτικό πρόσωπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ετοιμαστείτε για ανατρεπτικές συζητήσεις, εσείς οι ίδιοι θα αναζητήσετε ξεκαθαρίσματα στόχων και αισθημάτων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα πείτε έξω από τα δόντια, δώστε προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις και ρήξεις. Έντονη θα είναι η σeξουαλική σας διάθεση, αν εστιάσετε στον eρωτισμό σας τότε θα καταφέρετε να ξεγλιστρήσετε από κάποιες πιεστικές καταστάσεις, που θεωρείτε πως η λύση τους δεν είναι της ώρας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα εσωτερικό συναισθηματικό σύμπλεγμα, τα αισθήματα σας δεν θα είναι ξεκάθαρα. Αν κάνετε μια βαθιά συζήτηση με τον εαυτό σας, τότε θα βρείτε την άκρη του νήματος, προσπαθήστε να φανερώσετε στο ταίρι σας σκέψεις, αισθήματα και προβληματισμούς. Σήμερα ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο απ τα παλιά, έντονη έλξη θα παρατηρηθεί μεταξύ σας, ωστόσο σε περίπτωση που μπείτε στον πειρασμό της επανασύνδεσης καλό θα είναι να το σκεφτείτε παρά πολύ καλά.
 

Πηγή:

 


Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button