ASTROLOGIA

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-1-2022)

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, μια νέα eρωτική ευκαιρία θα εμφανιστεί μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια. Πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης και γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις, που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει το σταθερό δεσμό.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα προκύψουν eρωτικά γεγονότα, που θα αλλάξουν τα δεδομένα σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο δε θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια, καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Φίλοι μου Δίδυμοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλήμματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, θερμή eρωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, που θα φέρουν απρόοπτες εξελίξεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε eρωτική σχέση, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι η ευκαιρία επανασύνδεσης. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη eρωτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Δεχτείτε αυτό το άνοιγμα για επανένωση, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα μεταξύ σας είναι δυνατά, ικανά να οδηγήσουν σε σταθερό δεσμό.
ΛΕΩΝ
Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς που είστε ελεύθεροι ή eρωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να προσκολληθεί επάνω σας πρόσωπο, με την προοπτική να μείνει σταθερά στην eρωτική σας ζωή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλοι μου Παρθένοι, καινούργιες eρωτικές προκλήσεις θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα πάρετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια eρωτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι’ αυτό μην αναλωθείτε σε σκέψεις, περάστε σε άμεσες πράξεις.

 

 
ΖΥΓΟΣ
Φίλοι μου Ζυγοί, με eρωτισμό παρόρμηση και ελκυστικότητα θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τον eρωτικό σας ορίζοντα. Σήμερα με δική σας πρωτοβουλία θα ταχτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το eρωτικό του ενδιαφέρον. Προμηνύεται ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κινηθείτε αποφασιστικά, στόχος σας θα είναι τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύω για σήμερα να αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι απαιτητική. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά θα σας ομολογήσει ένα μυστικό, που θα σας βγάλει από κάποιες προσωπικές σας αυταπάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τον eρωτισμό σας, την αυτοπεποίθηση σας και την αποφασιστικότητα σας, με αποτέλεσμα να πλησιάσετε πολύ κοντά στους eρωτικούς σας στόχους, η θερμή σας στάση θα καταρρίψει εμπόδια και φραγμούς. Με επιτυχία θα κλείσει απρόοπτη συνομιλία που θα ανοίξετε με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος. Σήμερα σας παροτρύνω να ελευθερώσετε την eρωτική σας πλευρά, ένα συγκεκριμένο άτομο που τυχαία και συχνά σας συναντά σε γνώριμο μέρος, θα βρει την κατάλληλη αφορμή και θα σας ανοιχτεί eρωτικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα θα δώσετε ώθηση στις eρωτικές σας υποθέσεις. Πρώην eρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε άμεση και επιτυχημένη επανασύνδεση. Θερμό και ξαφνικό eρωτικό ραντεβού θα επαναφέρει στη ζωή σας τη σταθερότητα και την ισορροπία, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο μυστήριας προσωπικότητας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτη συνάντηση θα ζεστάνει το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο, οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο eρωτικό ξεκίνημα αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

ΙΧΘΥΣ
Φίλοι μου Ιχθείς, ένα πρόσωπο με θερμό eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσετε. Με άτομο που ήδη γνωρίζετε θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε καινούργιο eρωτικό ξεκίνημα, τότε ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την eρωτική σας ζωή.
 
eportal.gr

 


Εχει Δημοσιευθεί :2022-01-17 00:02:29

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X