Πολιτική

ΔΕΘ 2021 – Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μπει σε κύκλο αναπότρεπτης φθοράς

«Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία, ενώ δεν καταφέρνει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, την ίδια στιγμή είναι πολύ ικανή στο να υπερασπίζεται συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό «ATLAS TV» της Κεντρικής Μακεδονίας.

«Εμείς επιμένουμε ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε διαφορετικά», σημείωσε, δίνοντας «τη ραχοκοκαλιά της εναλλακτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ σε τρεις άξονες»: «διαγραφή και ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία, προστασία του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας με ένα διαφορετικό εργασιακό μοντέλο και με αύξηση του βασικού μισθού, ισχυρό κοινωνικό κράτος».

Μιλώντας για τα μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, επισήμανε ότι «το κονδύλι των 150 εκ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για να καλύψει υποτίθεται τις αυξήσεις στο ρεύμα –το οποίο αντιστοιχεί σε 9 ευρώ το μήνα για κάθε νοικοκυριό μέχρι το τέλος της χρονιάς- σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί, ειδικά όταν υπάρχουν προβλέψεις που μιλούν για αυξήσεις αθροιστικά στη χονδρική έως και 1 δισ. ευρώ τους επόμενους μήνες».


Δημοσιεύτηκε ! 2021-09-18 13:20:11

Back to top button
el Greek
X