Γυναίκα

Δανάη Μπάρκα: Λύγισε on camera μιλώντας για τον Χρήστο ΧατζηπαναγιώτηΤετάρτη 06 Ιουλίου 2022, 15:30

O Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στη δύσκολη απώλεια των γονιών του, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα.

«Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο σημαντική. Όσο και αν έχουμε τους δικούς μας και τους αγαπημένους μας, μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φεύγουμε από τη ζωή» λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει συγκινημένος πως οφείλει ο άνθρωπος να νιώσει μόνος προκειμένου να δει τη ζωή με άλλα μάτια, να δει πώς θα πορευτεί», είπε φανερά συγκινημένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Όσον αφορά τη ξεχωριστή σχέση που έχει με τη Δανάη Μπάρκα ο ηθοποιός είπε: «Όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτεί η Δανάη, στον γαμπρό θα την παραδώσει όποιος μπαμπάς θέλει εκείνη…μπορεί και οι δύο».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δανάη Μπάρκα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, είπε.

«Δεν θέλω να μιλήσω, είμαι χάλια, θέλω να πάω στο καμαρίνι μου. Μπορεί στον κόσμο να φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό με τον Χρήστο, αλλά για εμένα δεν είναι ο Χρήστος που είναι ηθοποιός.

Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και επειδή διαλέξαμε ο ένας τον άλλο. Νιώθω ότι κάποιες φορές είναι πιο δυνατό από τις υπόλοιπες σχέσεις, μπορεί να ακούγεται βαρύ, αλλά είναι η αλήθεια μου. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από οποιονδήποτε στον πλανήτη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το eportal σας πηγαίνει παντού!

 

Δημοσιεύτηκε ! 2022-07-06 15:30:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button
el Greek
X