Γυναίκα

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού απαντούν στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού έδωσαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις του Χάρη Λεμπιδάκη.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού απάντησαν στο ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να αποκτήσουν τρίτο παιδί.

Να θυμίσουμε, πως έχουν δύο παιδάκια, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο.

«Μη δίνουμε θάρρος στον Γιώργο για τρίτο παιδί. Ο Γιώργος θέλει να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είναι πολύ ωραία όλη η διαδικασία της οικογένειας. Εγώ ήθελα να κάνω παιδιά, ειδικά όταν τον γνώρισα γιατί μου το γέννησε αυτό. Όμως είναι κάτι που είναι πολύ απαιτητικό, ειδικά για μια γυναίκα σύγχρονη. Θεωρώ ότι ένα τρίτο παιδί θα με βγάλει off», είπε η Ραφαέλα Ψαρρού.

«Την αγαπάω και τη θαυμάζω, είναι πολύ σημαντικό να θαυμάζει τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου», ανέφερε από την πλευρά του ο Γιώργος Καράβας.

«Δεν γίνεται να παραμένεις με έναν άνθρωπο, χωρίς να είσαι ερωτευμένος μαζί του. Το μειονέκτημα του Γιώργου είναι η ανυπομονησία και το πλεονέκτημα η καλοσύνη και η ευγένειά του. Είναι δοτικός πολύ, έχει χιούμορ», πρόσθεσε η Ραφεάλα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


Δημοσιεύτηκε ! 2023-02-05 09:40:20

Back to top button