Γυναίκα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Δήμητρα Βαμβακούση – Επιστρέφoυν στο σπίτι με την κόρη τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς αργά το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους περίπου 3.900.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρισκόταν στο πλευρό της καθ’ όλη την διάρκεια της γέννας της κόρης του και κρατούσε το χέρι στη γυναίκα της ζωής του.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου θα είχε τα γενέθλιά της.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Τα συναισθήματα ήταν έντονα για τον νικητή του Survivor, καθώς την ίδια ώρα η μητέρα του βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέβηκε στην είσοδο του μαιευτηρίου και έκανε δηλώσεις μαζί με τον γυναικολόγο της Δήμητρας Βαμβακούση, χωρίς να κρύβει τη χαρά και την ευτυχία του.

«Ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε. Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, εύχομαι σε όλο τον κόσμο που σκέφεται να το κάνει να του πάνε όλα καλά. Έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες. Είναι διαφορετικό να το ακούς και διαφορετικό να το κάνεις.

Με τη βοήθεια του Θεού και την καθοδήγηση του γιατρού μας πήγαν όλα καλά. Όταν την κράτησε ο γιατρός στα χέρια του και την έβγαλε, νόμιζα πως ήρθε από κάπου αλλού.  Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Είναι τρομερό συναίσθημα. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να το ζήσει. Είμαστε προς το να δώσουμε στη μικρή το όνομα της μητέρας μου», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-02-12 13:40:53

Back to top button