Παράξενες ειδήσεις

Για τον σκύλο και την παρέα του

Ένα μπαρ στο Λονδίνο σερβίρει ποτά σε μια νέα ράτσα σκύλων, προσφέροντας «κοκτέιλ σκύλων» όπως το Bloodhound Mary ή το Barkarita σε σκύλους που έφεραν μαζί τους οι ιδιοκτήτες τους για ένα ποτό.

«Νομίζω ότι όλοι θέλουν να έχουν μια ζωή. Όταν είστε φροντιστής σκύλου ή κηδεμόνας σκύλου, αισθάνεστε πολύ άσχημα εάν τα αφήσετε μόνα», δήλωσε ο Τζέιμι Σουάν, ο οποίος άνοιξε το μπαρ και το καφέ «After Bark» τον Ιούνιο.

REUTERS/STAFF

Σερβίρει αναψυκτικά και σνακ με βάση τα φυτά σε εκείνους για τους οποίους ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου μπορεί επίσης να είναι και συνδαιτήμονας.

Τα ποτά των σκύλων δεν έχουν αλκοόλ, αλλά μπορούν να απολαύσουν ένα «Howlapaw Sling» ακατέργαστου χυμού καρότου ή ένα δίσκο “Great Expawlor” γεμάτο με χυμούς μήλου και ωμών τεύτλων.

REUTERS

Οι ιδιοκτήτες και τα κατοικίδια τους μπορούν επίσης να μοιραστούν λιχουδιές Lick & Mix.

«Μπορείτε να τα έχετε μόνοι σας. Θα μπορούσατε να τα μοιραστείτε με το σκυλί σας», είπε ο Σουάν.

Το να μοιράζεσαι μια κοινωνική ζωή καθώς και μια οικιακή ζωή με κατοικίδια είναι ένας τρόπος για να χαλαρώσεις το άγχος που ορισμένες οικογένειες αισθάνονται μετά τις αλλαγές που επέφερε η πανδημία Covid-19, είπε. 

Το After Bark είναι το τελευταίο εγχείρημα από το κέντρο κοινότητας σκύλων και ανθρώπων «Barkney Wick» στην περιοχή Hackney Wick της βρετανικής πρωτεύουσας.

Την Πέμπτη το απόγευμα, πολλοί πελάτες ήταν νέοι ιδιοκτήτες που είχαν υιοθετήσει τα κατοικίδια τους κατά το lockdown.

Ο Άμπιγκέιλ Ντέιβις υιοθέτησε την Κόκο όταν εργαζόταν από το σπίτι και της έδωσσετην αίσθηση ότι μπορούσε να δώσει στο σκυλί την προσοχή που χρειαζόταν. Το λαμπραντόρ Μπέρτι υιοθετήθηκε από τους ιδιοκτήτες Τομ και Λόρενς τον Φεβρουάριο για τον ίδιο λόγο.

REUTERS/STAFF

«Είμαι οπαδός των κοκτέιλ … οπότε μου αρέσει να κατεβαίνω εδώ την Πέμπτη, την Παρασκευή, και επίσης είναι τόσο ωραίο που μπορώ να τον φέρω μαζί του και να ξέρω ότι μπορεί να διασκεδάσει σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Ντομ Μουρ.

 
Δημοσιεύτηκε !
2021-07-24 16:35:00

Back to top button
el Greek
X